Anunțurile text extinse reprezintă noua generație de anunțuri text, create pentru o lume axată pe mediul mobil, în beneficiul utilizatorilor și al agenților de publicitate deopotrivă. Anunțurile text extinse le oferă agenților de publicitate mai mult control asupra mesajelor afișate, iar utilizatorilor, mai multe informații înainte de a da clic pe anunț.

Momentan, AdWords acceptă crearea de anunțuri text extinse și standard în noua și în vechea experiență AdWords. Începând de pe 31 ianuarie 2017, AdWords nu va mai accepta crearea sau modificarea anunțurilor text standard. Noile anunțuri text generate după această dată trebuie să utilizeze formatul de anunț text extins. Anunțurile text standard existente vor continua să se difuzeze după data de 31 ianuarie 2017.

Pentru a crea anunțuri text extinse, mergeți în campanie, dați clic pe Anunțuri, apoi pe butonul roșu +Anunț, selectând Anunț text. Urmăriți tutorialul de mai jos pentru mai multe detalii în ceea ce privește anunțurile text extinse. 


Articol publicat de Alexa Cojanu, Associate Account Strategist, Google