Echipa de suport pentru Google Compania mea este acum disponibilă și pregătită să vă răspundă la orice întrebare legată de acest produs sau să vă ajute cu orice fel de problemă aveți cu pagina companiei. Echipa este disponibilă între orele 10:00 și 18:00. Vrem să vă fim alături în drumul spre succes al companiei dumneavoastre și să aveți parte de suport cât mai eficient aici.

Odată ce ați intrat în tabloul principal unde aveți toate locațiile din cont, în partea dreaptă veți vedea meniul de asistență. Scrieți ”Contact” și alegeți canalul preferat:
  • Apelați (gratis) - Puteți să ne contactați de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00. 
  • Chat - La fel ca și în cazul apelului telefonic, oferim suportul pe chat în timpul orelor de program. Recomandăm chat-ul pentru întrebări scurte la care vă putem oferi răspunsul imediat. 
  • E-mail - Completați formularul cu toate informațiile despre problema dvs, trimiteți-l, iar în maxim 24 de ore veți primi un răspuns din partea specialiștilor noștri. 

Comunitatea Google Compania mea

Comunitatea Google Compania mea o puteți accesa dând click aici, iar astfel puteți intra în contact cu un număr semnificativ de utilizatori ai produsului, putând în acest fel să aflați informații de care aveți nevoie despre produs sau diferite experiențe ale celorlalți utilizatori.

Accesați Centrul de Ajutor Google Compania mea

Acest centru de ajutor este prima şi cea mai bună sursă de informaţii de care dispuneţi. Aici veţi găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Articol publicat de Alexandru Istrate, GMB Specialist, Google