De ce e important ca afacerea dvs. să apară pe Google?

În prezent mai mult ca niciodată, profilul unei companii în mediul online are consecințe directe în mediul offline. 90% din clienți caută o companie pe Google înainte de a apela la serviciile acesteia. Fie că administrați o companie locală (precum un restaurant sau un hotel), un brand (cum ar fi o marcă de produse electronice) sau o organizație, este important să vă preocupați de prezența online a companiei dvs. pentru a vă menține aproape clientela fidelă și pentru a atrage noi clienți potențiali.

Google Compania Mea este un serviciu complet gratuit care oferă companiilor posibilitatea de a își gestiona prezența online fără efort, pe multiple platforme precum Google Search, Google Maps sau Google+ și pe multiple dispozitive precum desktop, mobil și tabletă.

Înscrieți-vă pe Google Compania Mea pentru a afișa pe internet informații esențiale despre compania dvs. precum orele de program, informații de contact, dar și fotografii și recenzii. Astfel veți face compania dvs. mai vizibilă și mai atractivă pentru clienți.Avantajele utilizării Google Compania Mea împreună cu AdWords


Dacă faceți deja publicitate prin AdWords, cunoașteți deja importanța mediului digital pentru a fi descoperit de către clienții cei mai relevanți si pentru a vă dezvolta afacerea. Ați creat deja anunțuri care apar atunci când utilizatorii caută produsele sau serviciile pe care dvs. le oferiți și astfel ați câștigat noi clienți. Dacă sunteți o companie locală acum veți putea beneficia de noi funcții în AdWords, odată ce vă înscrieți și pe Google Compania mea și conectați cele două conturi.

Aceste beneficii includ:
  • Utilizarea extensiilor de locație; afișați adresa companiei sub textul anunțului;
  • Licitarea în funcție de direcționarea în baza extensiei de locație: licitați mai mult pentru căutarile provenite din zona de interes și atrageți implicit un trafic mai relevant;
  • Utilizarea raportului pentru apeluri și direcționare: vedeti câți clienti sunt direcționați de extensia de locație după tipul de click;
  • Creșterea scorului de calitate și prin urmare scăderea costului per click.
Primul pas spre succesul companiei dvs. este să oferiți servicii de bună calitate, însă nu subestimați importanța promovării acestor servicii pentru ca rentabilitatea afacerii dvs. să crească. Cu Google AdWords și Google Compania Mea puteți face acest lucru!


Dacă aveți nevoie de ajutor pentru implementarea sau administrarea contului de Google Compania Mea, vizitați Centrul de Ajutor sau contactați echipa de suport.


Articol publicat de Cristiana ANGHEL, Business Intern, Echipa Google AdWords România și Republica Moldova