Platforma mobilă a schimbat pentru totdeauna modalitatea în care interacționează utilizatorii cu lumea din jur, de la modul în care fac achiziții la cel în care comunică. De fapt, 91% dintre utilizatorii de smartphone-uri apelează acum la telefon pentru idei atunci când întreprind o anumită activitate 1, cum ar fi alegerea unei noi perechi de pantofi de alergare sau căutarea unei rețete pentru tort de ciocolată. Întrucât putem fi online oriunde și oricând, ne bazăm pe disponibilitatea imediată a informațiilor și pe relevanța acestora. Această așteptare a schimbat procesul de decizie și a creat oportunități nemaipomenite pentru specialiștii în marketing.

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor tot mai ridicate ale consumatorilor din ziua de azi, Google dorește să vă ofere inovații AdWords care să vă permită să ajungeți la clienți și să îi influențați în nenumărate momente pe tot parcursul zilei, atunci când aceștia sunt în căutarea unor răspunsuri, descoperă lucruri noi sau iau decizii. În data de 5 mai 2015, la ora 9:30 PT/12:30 ET, vom găzdui un flux în direct, cu ocazia căruia vă vom prezenta aceste noi produse. Puteți urmări acest eveniment în direct, cu durata de 45 de minute, chiar pe blogul Inside AdWords.

Înregistrați-vă pentru fluxul în direct aici.

Participați și dvs. pentru a afla detalii despre noile produse, concepute pentru:

  • a le oferi clienților experiențe mobile mai bune atunci când caută produsele și serviciile dvs.;
  • a măsura toate momentele importante pentru compania dvs., online și offline, pe diverse dispozitive și din diverse puncte de contact;
  • a personaliza și a adapta toate activitățile din programul AdWords, astfel încât să beneficiați de potențialul complet al căilor tot mai complexe parcurse de consumatori.

Aceste inovații sunt create pe baza informațiilor unice cu privire la modul în care interacționează consumatorii cu tehnologia și pe baza părerilor primite de la clienții din întreaga lume, de toate dimensiunile. Suntem nerăbdători să vi le prezentăm.

Vă rugăm să vă înregistrați și să participați împreună cu noi la evenimentul din data de 5 mai. Până atunci, urmăriți pagina +GoogleAds pentru informații în avanpremieră.

1 Studiu privind consumatorii desfășurat de Google/Ipsos, martie 2015

Articol publicat de Jerry Dischler, vicepreședinte, management de produs, AdWords