La începutul acestui an, v-am prezentat câteva dintre modurile în care agenți de publicitate precum WordStream și Elmo Talent Software au obținut rezultate excelente cu ajutorul noului tip de campanie AdWords, Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display. De atunci, peste 300.000 de campanii au fost actualizate la acest nou tip de campanie.
Vă reamintim că, începând din 16 septembrie 2014, toate campaniile de tipul „Rețeaua de căutare și Rețeaua de display” vor fi actualizate automat la noul tip de campanie, „Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display”, mai performant. Le recomandăm agenților de publicitate să efectueze actualizarea înaintea datei de 16 septembrie, astfel încât să configureze campaniile așa cum doresc. În caz contrar, sistemul AdWords le va actualiza automat. Campaniile de tipul „Numai Rețeaua de căutare” și „Numai Rețeaua de display” nu vor fi afectate.
Dacă difuzați o campanie de tipul „Rețeaua de căutare și Rețeaua de display”, puteți să o actualizați acum printr-un singur clic, obținând rezultate mai bune în mod imediat.

 3 motive pentru a efectua acum actualizarea:
 
        performanță mai bună: agenții de publicitate care au efectuat actualizarea la „Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display” au înregistrat, în medie, o rată de clic cu 35% mai ridicată și un cost-pe-achiziție de client cu 35% mai mic în cazul anunțurilor afișate în porțiunea destinată Rețelei de display din campaniile de tipul „Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display”.* Rezultatele vor varia în funcție de campanie.
 ●        mai ușor de gestionat: se gestionează la fel ca o campanie obișnuită afișată în Rețeaua de căutare.  Setările precum cuvintele cheie și sumele licitate vor fi utilizate automat pentru a găsi clienți în Rețeaua de display, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare eforturi suplimentare!


●        posibilitatea de a face personalizări pe baza performanței dorite pentru campanii:  după actualizare, este posibil să înregistrați mai puține clicuri și afișări, dar acestea vor proveni, probabil, de la persoane care sunt pregătite să achiziționeze ceva de la compania dvs.  Dacă este important pentru obiectivele publicitare să mențineți nivelul actual de clicuri, creați și o campanie de tipul „Numai Rețeaua de display”. Acest lucru vă va permite să încorporați setările și opțiunile de direcționare din campania inițială, pentru a menține nivelul de clicuri. 
Vă stăm la dispoziție pentru ajutor

Dorim să vă bucurați de succes în programul AdWords. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor pentru actualizarea la „Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display”. Pentru detalii, sfaturi și resurse suplimentare cu privire la succesul în programul AdWords, accesați Centrul de ajutor.
 
*Pe baza rezultatelor obținute la testele inițiale, un client obișnuit poate înregistra o rată de clic cu 35% mai ridicată și o sumă CPA cu 35% mai mică în porțiunea pentru Rețeaua de display a noilor campanii de tipul „Rețeaua de căutare cu extindere în Rețeaua de display”, în comparație cu campaniile existente, de tipul „Rețeaua de căutare și Rețeaua de display”.  Pe baza rezultatelor obținute la testele inițiale, un client obișnuit poate înregistra, de asemenea, o creștere treptată de 10 - 15% a numărului de conversii, în comparație cu campaniile de tipul „Numai Rețeaua de căutare”. Performanța campaniilor individuale poate varia. 
Ahmad Anvari, manager de produs pentru Rețeaua de display Google