De la introducerea sa în 2010, formatul TrueView a permis advertiserilor să nu fie afectați de constrângeri de timp, să crească numărul de vizionări prin activarea anunțurilor și să plătească doar când utilizatorii aleg să le vizioneze anunțurile video. Mulțumită acestor avantaje, publicitatea TrueView direcționează utilizatorii la anunțurile relevante și oferă creatorilor posibilitatea de a genera bani din conținut. În încercarea continuă de a ajuta advertiserii să profite de forța videoclipurilor online, dorim să anunțăm o îmbunătățire viitoare care își propune să simplifice și să eficientizeze formatul TrueView. Începând cu 15 aprilie, vom trece de la trei formate TrueView la doar două: TrueView InStream și TrueView InDisplay. Astfel, formatele in-search și in-display vor fi combinate de fapt într-un singur format, denumit TrueView InDisplay. Această modificare nu doar simplifică gestionarea și crearea campaniilor, ci oferă și următoarele avantaje:


       organizează TrueView în funcție de modul în care un utilizator interacționează cu anunțul (fie vizionându-l ca videoclip afișat înaintea redării, fie dând un clic pe o miniatură), mai degrabă decât în funcție de locul în care este afișat anunțul;       ne puteți spune unde doriți să apară anunțurile în campanie: videoclipuri YouTube, căutarea YouTube și Rețeaua de display Google. Toate anunțurile din acea campanie se vor difuza în rețelele selectate.       pe pagina de căutare YouTube se vor difuza anunțuri mai relevante. Așa cum puteți folosi anunțuri in-stream pentru a viza diverse grupuri demografice sau segmente de public, acum puteți să vă adaptați anunțurile in-display difuzate pe paginile de căutare YouTube nu doar în funcție de cuvinte cheie, ci și în funcție de aceste criterii. 

Ce trebuie să faceți?


Din 15 aprilie, toate campaniile video nou create vor folosi setări noi și formate de anunțuri simplificate. În același timp, veți avea acces la un centru de actualizare unde puteți face upgrade-ul oricărei campanii existente la noua funcționalitate. Începând cu 15 mai, se va face upgrade-ul automat al tuturor campaniilor. Credem că această schimbare va face TrueView un instrument și mai eficient prin care vă puteți consolida marca folosind conținut video. Pentru mai multe informații, citiți acest articol din Centrul de ajutor.


 Postat de Ryo Akasaka, Manager de produs, AdWords pentru video