Cea mai recentă versiune a aplicației Editor AdWords vă pune la dispoziție mai multe modalități de a aduce modificări în bloc campaniilor optimizate. Cu ajutorul noii versiuni, puteți face următoarele: 

  • setați ajustări ale sumelor licitate pentru destinații de plasare, subiecte și segmente de public;
  • setați ajustări ale sumelor licitate pentru dispozitive mobile la nivel de grup de anunțuri;
  • actualizați în bloc campaniile utilizând importul CSV sau instrumentul Adăugați/actualizați mai multe campanii;
  • utilizați noii parametri ValueTrack {ifmobile}, {ifnotmobile}.              

De asemenea, am îmbunătățit statisticile privind performanța pe care le puteți descărca pentru locații, segmente de public și destinații de plasare. În fila Cuvinte cheie, există 12 noi coloane care arată în detaliu performanța cuvintelor cheie în Rețeaua de display. 

Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste modificări și la alte actualizări, consultați notele privind versiunea pentru Editorul AdWords 10.1

La următoarea lansare a Editorului AdWords, veți vedea o notificare privind trecerea la versiunea 10.1. Pentru a afla mai multe despre trecerea la o versiune superioară, inclusiv despre ce trebuie să faceți pentru a păstra modificările și comentariile neîncărcate atunci când treceți la această versiune, consultați aceste instrucțiuni. De asemenea, puteți descărca versiunea 10.1 de pe site-ul Editorului AdWords

Notă: versiunile mai vechi ale Editorului AdWords vor funcționa timp de încă patru luni, astfel încât să aveți timp suficient pentru a trece la versiunea superioară. Pentru a asigura utilizarea neîntreruptă a Editorului AdWords, va trebui să treceți la noua versiune înaintea datei de 16 septembrie 2013.

Articol publicat de Raisa Zarvă, Echipa Google AdWords România