Deseori pe Forumul AdWords primim întrebări legate de optimizarea campaniilor AdWords, așa că ne-am propus să lansăm două inițiative de optimizare a conturilor ce aparțin membrilor Comunității Online AdWords.

Atât angajații Google, cât și membrii Comunității AdWords (printre care și Colaboratorii noștri de Top, Constantin N. și Andrei Stoicescu) vă vor ajuta să creșteți traficul site-ului dvs., numărul de conversii sau să cuceriți Rețeaua de display.

Tot ceea ce trebuie să faceți este ca până la data de 5 martie să vă înscrieți pe Forumul AdWords România și să completați unul dintre formularele menționate în articolul Optimizare AdWords - Transformă un cont bun într-unul excelent.

După finalizarea înscrierilor, participanții selectați vor fi contactați de către un angajat Google și va trebui să inițiați o discuție pe Forum în care să descrieți pe scurt afacerea pe care o dețineți, starea actuală a campaniei AdWords, precum și problemele de optimizare cu care vă confruntați.

Aflați toate detaliile despre inițiativele „Jurnalul unui începător” și „Optimizare virtuală” pe Forumul Oficial Google AdWords România.

Vă așteptăm cu drag!

Articol postat de Raisa Zarvă, Echipa Google AdWords România