Anumiţi agenţi de publicitate ne-au comunicat că doresc să încerce Experimentele pentru campanii AdWords, însă nu ştiu ce anume să testeze. Dacă vă aflaţi printre aceşti agenţi de publicitate, vă informăm că tocmai am creat cinci videoclipuri demonstrative care vă vor prezenta câteva exemple de experimente pe care le puteţi încerca.

Cu ajutorul noilor videoclipuri, puteţi afla cum să împărţiţi experimentul în grupuri de control şi de experiment, precum şi modul de a desfăşura aceste patru tipuri de experimente:

tipuri de potrivire a cuvintelor cheie, de exemplu: în ce mod este afectat contul meu de adăugarea unui modificator al potrivirii ample?
sume licitate, de exemplu: ce se întâmplă dacă sporesc sumele licitate cu 10%?
reclame, de exemplu: în ce mod este afectată performanţa de adăugarea unui nou text publicitar şi a unei noi adrese URL afişate?
grupuri de anunţuri, de exemplu: Ce tip de structură a grupului de anunţuri funcţionează mai bine pentru mine: una mai largă sau una cu o temă mai precisă?


Sperăm că aceste videoclipuri vă vor inspira să desfăşuraţi Experimente pentru campanii AdWords, iar în cazul în care doriţi să vă reamintiţi cum să creaţi primul experiment, urmăriţi ghidurile noastre video pas cu pas aici.

Postat de Mădălina Ana, Echipa Google AdWords România