În martie am anunțat introducerea butonului +1 pentru rezultatele căutărilor în engleză pe Google.com - o modalitate prin care persoanele cărora le plăcea site-ul dvs. puteau ajuta alți utilizatori să găsească materialele dvs. chiar în momentul decisiv. De azi, butoanele +1 vor începe să apară împreună cu rezultatele căutărilor pe Google la nivel global. Vom începe cu site-uri precum Google.co.uk, Google.de și Google.fr, urmând să le extindem apariția și pe alte site-uri în săptămânile viitoare.Dar butoanele +1 nu sunt destinate exclusiv rezultatelor căutării. Butonul +1 este disponibil și pentru site-ul dvs., lucru care permite utilizatorilor să recomande cu ușurință paginile dvs. după ce le-au vizitat.

Am încheiat parteneriate cu câteva site-uri pe care veți putea vedea butoane +1 în următoarele zile.


Puteți adăuga butonul +1 la site-ul dvs. accesând instrumentul pentru butonul +1 din Google Centrul pentru webmasteri. Veți putea configura un scurt fragment de cod pe care să-l adăugați paginilor de pe site-ul dvs. în care doriți să apară butonul +1.

Estimăm că adnotările personale vor ajuta utilizatorii să afle când anunțurile dvs. și rezultatele organice ale căutării sunt relevante pentru aceștia, mărind șansele de a ajunge pe site-ul dvs.

Nu trebuie să aduceți modificări strategiei dvs. publicitare bazate pe butoanele +1, iar modul în care este calculat Scorul de calitate nu se va modifica (dar activitatea butoanelor +1 va fi unul din mulți alți factori utilizați pentru calcularea ierarhizării rezultatelor organice ale căutării).

Trebuie să vedeți butoanele +1 drept o îmbunătățire ce poate ajuta campaniile de succes din rețeaua de căutare să dea acum rezultate și mai bune, la nivel global.

Pentru a afla mai multe despre butonul +1 și cum afectează acesta anunțurile, accesați Google Ad
Innovations.


Postat de Cătălina Simion, Echipa Google AdWords România