În 2010, am prezentat un nou Program de certificare Google AdWords, cu scopul de a vă oferi dvs. şi companiilor dvs. instruire şi certificare mai actualizate, detaliate şi axate pe strategii, cu privire la cele mai recente instrumente şi la cele mai bune practici pentru gestionarea conturilor AdWords. Pe lângă programul de certificare revizuit, am lansat Google Căutare de parteneri, un repertoar cu înscriere online, în care se pot efectua căutări şi care permite agenţilor de publicitate să identifice parteneri certificaţi care să îi ajute să gestioneze propriile conturi AdWords.

Pe parcursul ultimelor luni, ne-aţi trimis feedback din care rezulta că doriţi anumite funcţii care să faciliteze modalitatea de a asocia certificarea individuală proprie cu o campanie şi care să ofere un mod mai intuitiv de a adăuga utilizatori în profilul de companie. Suntem încântaţi să vă anunţăm că am lansat funcţii care tratează ambele aspecte menţionate în feedbackul dvs.

Solicitarea de a conecta calificarea individuală la o companie

În trecut, pentru a vă alătura unei companii din Programul de certificare Google, trebuia să fiţi invitat de un administrator al contului companiei dvs. Alăturarea la o companie era dificilă în situaţia în care nu cunoşteaţi administratorul. Pentru a remedia această problemă, acum oferim o funcţie care vă permite să căutaţi compania şi să vă alăturaţi pe cont propriu. Dacă doriţi să contribuiţi cu calificarea individuală la un cont de companie, acum puteţi face acest lucru făcând clic pe linkul „Compania mea” şi căutând compania la care doriţi să vă alăturaţi. Introduceţi minimum un cuvânt complet care să corespundă numelui companiei.


Companii - gestionarea cu uşurinţă a specialiştilor şi a administratorilor

În prezent, punem la dispoziţia companiilor o modalitate mai intuitivă de gestionare a specialiştilor şi a administratorilor din contul de companie, precum şi de a examina solicitările primite de la utilizatorii care doresc să se alăture companiei, cu ajutorul paginii Acces la cont actualizate.

În fila „Utilizatori”, administratorii conturilor pot schimba starea unui utilizator la administrator sau specialist, putând şi să revoce accesul:

Fila „Solicitări primite” permite administratorilor de conturi să consulte toate solicitările de alăturare primate de la persoane fizice, apoi să le accepte sau să le respingă. În sfârşit, fila „Invitaţii trimise” poate fi utilizată pentru a trimite direct invitaţii persoanelor calificate.

Adăugarea sau actualizarea Conturilor Google asociate profilului dvs.

Ştim că persoanele calificate se pot muta de la o companie la alta sau pot utiliza mai multe adrese e-mail de-a lungul zilei. Prin urmare, acum aveţi posibilitatea de a adăuga mai multe Conturi Google în contul dvs., precum şi de a schimba adresa e-mail principală la care primiţi informaţii cu privire la Programul de certificare Google.Pentru mai multe informaţii referitoare la modificările aduse funcţiilor noului Program de certificare Google, accesaţi Centrul de ajutor (în limba engleză).

Postat de Katie Wasilenko, marketing pentru agenţii