De-a lungul anilor, mulţi agenţi de publicitate ne-au spus că ar dori să fie taxaţi cu o sumă consecventă în fiecare lună calendaristică. Ne bucurăm să ajutăm aceşti agenţi de publicitate prin introducerea unei limite de taxare lunară pentru campanii, calculată automat pe baza bugetului dvs. zilnic.

Când bugetul dvs. zilnic rămâne neschimbat pe durata unei întregi luni calendaristice, Google va stabili o limită de taxare lunară pentru campania respectivă prin înmulţirea bugetului dvs. zilnic cu 30,4, acesta fiind numărul mediu aproximativ de zile dintr-o lună (365 de zile în an / 12 luni = 30,417 zile/lună). De exemplu, dacă bugetul zilnic este de 30 RON pe durata unei luni, nu veţi fi taxat cu mai mult de 912 RON (bugetul zilnic de 30 RON * o medie de 30,4 zile pe lună) în luna respectivă. Ca de obicei, cheltuielile zilnice reale pot varia.
Conturile vor ajunge să aibă limite de taxare lunare în următoarele câteva săptămâni. Când modificaţi bugetul din Setările campaniei, va apărea o nouă bulă de ajutor, incluzând descrierea modificării respective.

Pentru a afla mai multe despre această modificare, consultaţi întrebările frecvente referitoare la limita lunară de taxare şi întrebările frecvente despre ceea ce se întâmplă atunci când modificaţi bugetul.