Nu mai aveţi inspiraţie pentru cuvinte cheie? Acum nu mai trebuie să vă faceţi griji. Iată cele mai importante sfaturi pentru identificarea unor cuvinte cheie noi şi pentru îmbunătăţirea listelor existente de cuvinte cheie.

Ştim că uneori poate fi dificil să găsiţi idei de cuvinte cheie noi şi modalităţi de a aduce modificări cuvintelor cheie existente, astfel că prin acest articol, dorim să vă ajutăm şi să vă prezentăm trei modalităţi prin care puteţi îmbunătăţi cu uşurinţă cuvintele cheie.

1. Instrumentul pentru cuvinte cheie
Găsiţi Instrumentul pentru cuvinte cheie în fila Oportunităţi din cont.
Instrumentul pentru cuvinte cheie vă permite să obţineţi idei de cuvinte cheie, să examinaţi estimările de trafic şi concurenţa pentru cuvintele cheie existente şi noi. Mai mult, acesta vă permite să adăugaţi cuvinte cheie relevante direct în grupurile de anunţuri şi să descărcaţi anumite cuvinte cheie care să fie utilizate ulterior, prin intermediul Editorului AdWords.

2. Raportul „Termeni de căutare”
Găsiţi raportul „Termeni de căutare” în fila Cuvinte cheie, faceţi clic pe „vedeţi termenii de căutare”, apoi faceţi clic pe „toţi” sau pe „selectaţi” (dacă doriţi să vedeţi date numai pentru anumite cuvinte cheie).
Raportul „Termeni de căutare” vă permite să vedeţi detalii despre fiecare interogare de căutare care a dus la afişarea anunţului şi la clicurile pe acesta. Lista termenilor de căutare va apărea în pagină şi veţi putea vedea acele cuvinte cheie care se află deja în cont, întrucât vor fi evidenţiate printr-o etichetă verde cu textul „Adăugat”. Puteţi adăuga termeni de căutare din listă în lista de cuvinte cheie din grupul de anunţuri. De asemenea, dacă doriţi ca anunţul dvs. să nu mai apară pentru anumiţi termeni, adăugaţi termenii respectivi drept cuvinte cheie negative.

3. Raportul privind performanţa interogărilor de căutare
Găsiţi Raportul privind performanţa interogărilor de căutare în fila Raportare din cont, selectaţi „Rapoarte”, apoi „Creaţi un nou raport”.
Raportul privind performanţa interogărilor de căutare arată statistici de performanţă pentru fiecare interogare de căutare care a dus la afişarea anunţurilor dvs. Spre deosebire de raportul privind termenii de căutare, nu puteţi adăuga cuvinte cheie direct în cont din Raportul privind performanţa interogărilor de căutare. Cu toate acestea, raportul poate fi exportat ca fişier .CSV, din care puteţi copia cuvintele cheie. Mai mult, puteţi programa generarea automată a Raportului privind performanţa interogărilor de căutare şi trimiterea regulată a acestuia prin e-mail către dvs. După ce faceţi clic pe „Creaţi un raport nou”, din secţiunea 4, „Şabloane, programare şi e-mail” puteţi selecta frecvenţa cu care doriţi să fie rulat raportul şi la ce adrese să fie trimis prin e-mail.

Sperăm că acum sunteţi pregătit să vă folosiţi creativitatea în ceea ce priveşte cuvintele cheie. Începeţi chiar acum, conectându-vă la contul dvs. AdWords!

P.S.: Prin ce metode obţineţi idei de cuvinte cheie? Împărtăşiţi-ne metodele dvs. prin comentarii.