Vă prezentam într-un post anterioare Forumul AdWords: o comunitate online unde utilizatorii AdWords se strâng să discute despre diverse probleme şi soluţii AdWords, un mod rapid de a afla răspunsuri la întrebările dvs. Această comunitate creşte constant şi ne face deosebită plăcere să anunţăm promovarea primului utilizator la nivel de Top Contributor pe forumul AdWords România: RaduS!

Top Contributorii sunt acei membri ai forumului care s-au remarcat printr-o prezenţă constantă şi activă şi care au contribuit în mod excepţional la crearea comunităţii AdWords. Sunt acei membri care îşi "rup" din timpul lor pentru a a-l petrece ca voluntari pe forum, răspunzând la întrebările celor care au nevoie de ajutor. Promovarea la nivelul de Top Contributor reprezintă o recunoaştere a acestor ca "experţi AdWords" oferindu-le de asemenea posibilitatea accesării unor opţiuni avansate ale forumului.

RaduS este un membru marcant al formului care a contribuit la dezvoltarea acestei comunităţi încă de la început printr-o prezenţă activă, cunoştinte foarte bune în domeniu şi răspunsuri complete. Îi mulţumim pe acestă cale şi îi urăm succes în continuare!

Vă încurajăm să accesaţi pagina de profil pentru a afla mai multe despre Radu. Şi nu uitaţi să-l felicitaţi.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum puteţi deveni Top Contributor aflaţi de ce aveţi nevoie aici.