Am prezentat într-un post anterior posibilitatea utilizării Instrumentului de previzualizare a anunţurilor pentru a afla dacă anunţul dvs. este afişat pe Google.

Cum se foloseşte acesta?

Instrumentul de previzualizare a anunţurilor vă oferă posibilitatea să vedeţi anunţurile dvs. aşa cum ar apărea acestea în pagina cu rezultatele căutării Google.

Vă recomandăm să verificaţi dacă anunţul dvs. apare utilizând Instrumentul de previzualizare a anunţurilor şi să nu căutaţi chiar dvs. anunţul pe Google. Căutarea repetată a anunţului dvs. poate afecta poziţia anunţului în pagina cu rezultatele căutării Google, din cauza acumulării unui număr suplimentar de afişări şi a reducerii ratei de clic. Dacă utilizaţi Instrumentul de previzualizare a anunţurilor, performanţa anunţului dvs. şi statisticile referitoare la acesta nu vor fi influenţate.

Pentru a efectua un test de căutare cu Instrumentul de previzualizare a anunţurilor, urmaţi aceşti paşi:
2. Introduceţi un cuvânt cheie
3. Introduceţi un domeniu Google, cum ar fi google.ro
4. Selectaţi o limbă de afişare
5. Selectaţi o locaţie. Puteţi alege o locaţie din meniurile derulante sau puteţi introduce anumite coordonate de latitudine şi longitudine
6. Faceţi clic pe Previzualizare anunţuri.

Sfat: dacă observaţi că anunţul dvs. nu apare, utilizaţi Instrumentul de diagnosticare a anunţurilor pentru a afla care sunt motivele pentru aceasta.