Astăzi anunţăm lansarea noului program DoubleClick Ad Exchange, o piaţă online unde poţi vinde şi cumpăra spaţiu pentru publicitatea de tip display. "Cumpărătorii" din Ad Exchange sunt de obicei agenţii sau reţele de anunţuri care au propriile tehnologii de servire şi optimizare, în timp ce "vânzătorii" sunt marii editori.

Suntem încântaţi să vă anunţăm că site-urile Ad Exchange vor fi disponibile pentru dvs. ca spaţiu pentru publicitate prin intermediul interfeţei AdWords fiind parte a reţelei de conţinut Google. Aceste site-uri vor fi disponibile dacă editorul Ad Exchange alege să permită agenţilor de publicitate AdWords să concureze pentru inventarul său şi dacă inventarul respectiv îndeplineşte toate condiţiile politicilor AdSense.

Prin urmare, atunci când utilizaţi direcţionarea contextuală în reţeaua de conţinut Google, anunţurile dvs. vor putea să ruleze pe mai multe destinaţii de plasare de înaltă calitate şi pe aceste site-uri Ad Exchange. Puteţi utiliza în continuare toate tipurile de direcţionare AdWords, licitare, formate, rapoarte şi alte funcţionalitaţi ale reţelei de conţinut care vă sunt deja familiare, dar acum puteţi alege un număr mai mare de site-uri pe care să apară anunţul dvs. Vă rugăm reţineţi că această schimbare nu afectează campaniile dvs. orientate pe reţeaua de căutare.

Puteţi afla mai multe despre felul în care puteţi beneficia de pe urma programului DoubleClick AdExchange în Centrul de ajutor AdWords (în limba engleză).