Acum trei ani am lansat programul Google Partners, pentru a ajuta companiile să intre în legătură cu profesioniști online și agenții. Cei mai buni dintre Google Partners au început să obțină insigna Google Partner, deoarece au demonstrat performanțe grozave, au îndeplinit obiectivele clienților și au fost la curent cu cele mai recente informații despre produse.

De atunci, am primit foarte multe solicitări de la Google Partners, care ne-au cerut să le oferim o cale prin care să iasă și mai mult în evidență. Astăzi, ne bucurăm să anunțăm lansarea specializărilor Google Partners.

Noua funcție este încorporată în insigna Google Partner și este concepută să ajute companiile să identifice Google Partners potriviți pentru obiectivele lor comerciale. 

Google Partners pot să obțină specializări în cinci domenii:
●         Publicitate în Rețeaua de căutare
●         Publicitate pe mobil
●         Publicitate video
●         Publicitate în Rețeaua de display
●         Publicitate în Cumpărături Google

Pentru a dobândi o specializare, Google Partners cu insignă au nevoie de cel puțin o persoană certificată și de un istoric de performanțe de produs constante.

„Schimbările aduse programului Google Partner sunt extraordinare pentru potențialii agenți de publicitate și pentru compania noastră” declară Neal Gann, director executiv al companiei Showroom Logic. „Noile specializări demonstrează angajamentul companiei Google de a ajuta Google Partners să-și evidențiezi originalitatea tehnologiilor și echipelor lor. În plus, ar trebui să ajute clienții potențiali să ia o decizie informată, deoarece acum le este mai ușor să găsească cei mai buni Google Partners, care au obiective viitoare similare.”

În plus, lansăm și noua insignă Google Partner Premium

Noua insignă este concepută pentru a recunoaște Google Partners care gestionează un portofoliu însemnat de campanii publicitare Google și care generează rezultate extraordinare pentru clienții lor. Google Partners Premium trebuie să mențină cerințele de certificare suplimentară și vor primi asistență în plus de la Google.

„Faptul că Google identifică și recunoaște agențiile cu foarte multă experiență este un pas important și o onoare deosebită. Suntem încântați să facem parte din noua desemnare și abia așteptăm să afișăm această insignă.” spune Joe Chura, director executiv al companiei Launch Digital Marketing.

Sperăm că actualizările vor ajuta companiile să găsească Google Partners potriviți pentru obiectivele lor și că le vor oferi Google Partners posibilitatea să iasă în evidență. Aflați mai multe pe noua pagină principală Google Partners.