Astăzi lansăm aplicația AdWords pe platforma iOS pentru clienții AdWords din întreaga lume. Aceasta poate fi descărcată din App Store. Cu ajutorul aplicației AdWords, puteți gestiona de pe iPhone multe dintre activitățile campaniei, oriunde v-ați afla: 
  • monitorizați performanța campaniei, cum ar fi clicurile, valoarea CTR și suma CPC; 
  • actualizați sumele licitate și bugetele;
  • aplicați sugestiile care pot îmbunătăți performanța campaniei;
  • primiți alerte și notificări în timp real cu privire la starea facturării și a anunțurilor;
  • apelați un expert Google.
iOS6plus_1536x2048_HOME_GB copy.pngiOS6Plus_3_1600x2560_v1.pngiOS6Plus_4_1600x2560_v1.png

Clienții precum The Honest Company, MuleSoft și PMG folosesc aplicația AdWords pentru a-și gestiona cu ușurință campaniile, pentru a fi în permanență la curent cu nevoile clienților lor și pentru a accesa rapid informații comerciale importante, oriunde s-ar afla. 

„În perioada agitată a sărbătorilor, această aplicație m-a ajutat să monitorizez performanța și să fac modificări rapide în conturi fără a fi nevoie să mă ridic de la masă. În acest fel, am putut petrece mai mult timp cu familia. De-abia aștept să văd ce urmează!”
– Josh Franklin, managerul departamentului de marketing în motoarele de căutare, The Honest Company

„Cu ajutorul aplicației, pot accesa din mers date de nivel înalt, lucru util atât în sala de conferințe, cât și în orice altă situație în care vreau să consult rapid performanța campaniilor noastre. În plus, posibilitatea de a ajusta campaniile, de exemplu, – de a modifica sumele licitate și bugetul, – este de neprețuit.”
– Nima Asrar Haghighi, directorul departamentului de marketing prin canale digitale și de analize digitale, MuleSoft

„Întrucât consumatorii au făcut trecerea la dispozitive mobile, campaniile clienților noștri de vânzări cu amănuntul trebuie să se adapteze în permanență la nevoile acestora. Cu ajutorul aplicației, putem soluționa eventualele probleme fără a fi legați de laptopuri. În plus, noi, cei de la PMG, am reușit să ajustăm rapid conturile clienților, de la nivelul campaniei până la cel al cuvântului cheie, precum și să menținem un grad ridicat de satisfacție în rândul utilizatorilor.”
– Kyle Knox, manager de cont, PMG

Începeți acum!

Accesați Centrul de ajutor AdWords pentru a afla mai multe despre aplicația AdWords. 
Articol publicat de Sugeeti Kochhar, manager de produs, AdWords