De la monitorizarea performanței conturilor într-un mod adaptat la modificarea campaniilor din toate conturile, conturile de manager îi ajută pe mulți dintre agenții de publicitate AdWords cu activități complexe să facă mai mult într-un timp mai scurt. Dorim să puteți executa rapoarte mai relevante și să vă extindeți acțiunile de remarketing. Ca atare, am adus două noi îmbunătățiri conturilor de manager: conectarea conturilor Google Analytics și utilizarea în comun a etichetelor și a listelor de remarketing.

Accesați datele printr-o singură asociere

Acum puteți să conectați contul Google Analytics sau Google Analytics Premium direct la contul de manager AdWords cu ajutorul noii aplicații asistent de activare din „Setările contului” din AdWords. Acest flux de lucru eficientizat de conectare a conturilor elimină nevoia de a conecta individual fiecare cont Google Analytics și AdWords.


Acum, când importați obiectivele, valorile privind site-ul, listele de remarketing sau alte date din Google Analytics, veți face acest lucru o singură dată. În plus, atunci când adăugați un nou cont AdWords în contul de manager, acesta va fi conectat automat la aceleași proprietăți Google Analytics.

Aceste îmbunătățiri vă ajută să economisiți timp, pentru a vă axa pe optimizarea campaniilor. Accesați Centrul de ajutor AdWords pentru a afla mai multe despre conectarea contului Google Analytics la contul de manager.

Extindeți strategia de remarketing

Numeroși agenți de publicitate se bucură de succes semnificativ în ceea ce privește atragerea clienților anteriori și identificarea unora noi cu ajutorul remarketingului în Rețeaua de display, al listelor de remarketing pentru anunțurile afișate în Rețeaua de căutare și al segmentelor de public similare. Pentru a extinde aceste acțiuni în toate conturile AdWords gestionate, acum aveți la dispoziție opțiuni pentru crearea și utilizarea în comun a listelor de remarketing direct în contul de manager, din noua vizualizare „Segmente de public”; aici sunt incluse toate listele importate din Google Analytics sau Potrivirea clienților.

De asemenea, puteți să creați liste de remarketing (folosind o etichetă de remarketing la nivel de manager) și să le utilizați în toate conturile gestionate. În acest fel, veți elimina nevoia de a eticheta din nou site-ul și de a gestiona mai multe liste în fiecare cont AdWords. Dacă vreunul dintre conturile gestionate de dvs. conține propriile liste, acestea vor putea fi folosite și în celelalte conturi gestionate de dvs.

Cu ajutorul acestor îmbunătățiri, este mai simplu și mai rapid ca oricând să puneți în aplicare strategia de remarketing. Accesați Centrul de ajutor AdWords pentru a afla mai multe despre utilizarea în comun a etichetelor și a listelor de remarketing.

Articol publicat de Vishal Goenka, manager principal de produs, AdWords