Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că am deschis liniile de telefon pentru clienții din Republica Moldova. Ne puteți suna de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00 la numărul de telefon 0800-614-64.

Acest număr poate fi apelat doar de pe un telefon fix. Dacă doriți să ne contactați de pe un telefon mobil sau prin alte metode, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cu numărul dvs. de telefon și problema cu care vă confruntați prin formularul de contact pe care îl găsiți în contul dvs.. Noi vom încerca să vă contactăm cât de curând posibil. Oferim suport în limbile: română și engleză.


Vom continua ca și până acum să vă oferim suport pe celelalte două canale disponibile, e-mail și chat, pe care le puteți accesa dând click pe rotița din dreapta sus a contului AdWords, apoi Ajutor. Vă stăm la dispoziţie în caz că aveţi nevoie de ajutor în ceea ce privește contul dumneavoastră AdWords: atât probleme tehnice pe care le întâmpinați cât și sfaturi referitor la optimizarea performanței contului dvs.

Recent am început să lucrăm și cu agenții de publicitate din Republica Moldova, oferind atât traininguri despre funcții mai avansate ale produsului AdWords, cât și alte servicii Google precum Analytics, Google My Business, etc. În luna august 2015, Nicoleta Meleca (Associate Account Strategist Google) a avut o întâlnire cu agențiile de publicitate de top din R. Moldova, care au în portofoliu produsul AdWords, pentru a oferi rapoarte și traininguri specifice pieței. Suntem siguri că Republica Moldova are un potențial mare de dezvoltare. Vom fi alături de clienții și agențiile din țară pentru a vă oferi suport cu scopul de a maximiza rentabilitatea investiției în serviciul Google Adwords.

Pentru a vă aprofunda cunoștințele despre Google AdWords puteți să vă înscrieți pe canalul nostru de YouTube (clic pe Subscribe) pentru a avea acces la tutoriale video gratuite și la Forumul Oficial AdWords unde puteți posta întrebări și găsi răspunsuri din partea comunității AdWords.

Articol publicat de Cristina MELNIC, Associate Account Strategist, Echipa Google AdWords România și Republica Moldova