Atingerea publicului țintă are o importanță deosebită în crearea unei strategii de marketing eficiente.

MIDOCAR a reușit să ajungă la clienții potențiali prin intermediul anunțurilor video și mobile. Folosindu-se atât de platforma YouTube și de Rețeaua de display, cât și de Rețeaua de căutare, compania românească s-a dezvoltat cu ajutorul audienței dorite.Captură de ecran din 2015.06.11 la 15.25.07.png

Despre companie

MIDOCAR s-a înființat în anul 1992, fiind un dealer și service autorizat pentru Volkswagen și Audi în România. Totodată comercializează vehicule de ocazie și servicii buyback sub marca Das WeltAuto.

Scop

Obiectivul principal este atingerea publicului dorit (audiență cu venit peste medie, predominant masculin și în căutare de servicii excepționale), colectarea de clienți potențiali interesați în service, și generarea de vânzări.

Abordare

Anunțuri video TrueView care răspund intențiilor de căutare, cu un mix de direcționări: interesele audienței, categorii demografice, remarketing. Pe dispozitivele mobile, utilizatorii în mișcare sunt direcționați către pagini de destinație specifice, optimizate pentru mobile.

Rezultate

Creșterea numărului de abonați ai canalului de YouTube și dirijarea de trafic către microsite-uri folosind adnotări (peste 30.000 vizitatori unici în doar câteva zile). Extensiile de apel au înregistrat în 2014 o rată de participare de peste 10%.

Articol publicat de Vlad Popa, Echipa Google AdWords România și Republica Moldova