Poziția anunțului AdWords are o importanță majoră atunci când vorbim despre creșterea vânzărilor și a numărului de clienți.

Strategiile de licitare flexibilă vă oferă posibilitatea să licitați automat exact în momentul, locul și modul în care doriți, în mai multe campanii sau într-o singură parte a unei campanii.


                      

Farmacia Ardealul a înregistrat o creștere a vânzărilor de peste 60%, folosind Google AdWords și gestionând bugetul și sumele licitate astfel încât anunțurile să apară pe primele poziții la căutare.

Despre companie

„Farmacia Ardealul” a fost înființată în luna aprilie 1993. Site-ul www.farmaciaardealul. ro s-a lansat în luna august 2014 și reunește mai multe activități, de la cea de vânzări, până la cea de informare pe teme de sănătate pentru cei interesați. Compania a devenit lider al pieței farmaceutice în zona noastră geografică, are o echipă de 124 de angajați și deservește zilnic aproximativ 5.000 de clienți/pacienți.

Scop 

În mod evident, obiectivul nostru principal se referă la creșterea bazei de date de clienți și la promovarea și vânzarea produselor pe care le comercializăm. Pe internet distanțele se reduc și, cu ajutorul firmelor de curierat, putem livra produse în orice colț al țării sau chiar în străinătate. Avantajele magazinului online sunt evidente în situația noastră.

Abordare 

Contează foarte mult poziția anunțului, conținutul acestuia, dar foarte important este și un control cât mai strict al bugetului, prin licitații inteligente, care să permită atragerea unui număr cât mai mare de clienți într-un buget rezonabil. Prin mecanismele AdWords, posibilitățile de control al costurilor sunt foarte variate, în funcție de obiectivele urmărite și prin control se optimizează și costurile.

Rezultate 

Produsele pentru care făceam reclamă plătită prin AdWords înregistrau în scurt timp vânzări record pentru site-ul nostru, astfel încât am extins campaniile noastre online pentru o gamă cât mai largă de produse. Creșterea vânzărilor înregistrate pe site a fost una neașteptată pentru noi, de peste 60% la produsele promovate prin serviciile Google. În același timp, baza de date cu clienți a crescut într-un ritm impresionant iar asta nu poate decât să ne bucure.

Dacă doriți să utilizați strategiile de licitare flexibile, puteți afla mai multe detalii accesând Centrul de Ajutor AdWords.

Descărcați de AICI versiunea PDF.

Articol publicat de Raisa ZARVĂ, Echipa Google AdWords România