Spre finalul anului trecut, am prezentat Editorul AdWords 11.0, care a fost cea mai importantă actualizare a instrumentului de la lansarea acestuia, în 2006. Astăzi, dorim să prezentăm o altă actualizare importantă a Editorului AdWords, disponibilă pentru toți agenții de publicitate, la nivel global. Această versiune include asistență completă pentru etichete, adrese URL actualizate, anunțuri cu număr de telefon, anunțuri în aplicații mobile și multe altele. Haideți să detaliem.

Etichetele


Am ținut cont de părerile dvs., astfel că Editorul AdWords oferă acum asistență completă pentru etichete. Etichetele constituie o modalitate eficientă de a organiza obiectele din cont, cum ar fi campaniile și cuvintele cheie, în grupări relevante, astfel încât să puteți filtra și raporta simplu datele cele mai relevante pentru compania dvs.

Acum puteți să creați, să modificați sau să ștergeți etichetele utilizând fila Etichete disponibilă în Arhiva comună din Editorul AdWords. Atribuiți sau eliminați etichete în și din campanii, grupuri de anunțuri, cuvinte cheie și anunțuri, din afișările de date care le corespund. De asemenea, puteți să filtrați vizualizările utilizând etichetele, precum și să exportați și importați modificările contului asociate etichetelor.


Adresele URL actualizate


La începutul acestui an, am lansat adresele URL actualizate, care au rolul de a vă ajuta să economisiți timp atunci când gestionați informațiile de urmărire a adreselor URL, de a reduce frecvența cu care accesează Google cu crawlere site-ul dvs. și de a oferi acces la parametri de urmărire ValueTrack și personalizați. Pentru a vă ajuta să faceți trecerea la noul sistem înainte de 1 iulie, am inclus asistență pentru adresele URL actualizate. Acum puteți actualiza adresele URL de destinație folosind Editorul AdWords și, după actualizare, puteți gestiona adresele URL finale și șabloanele de urmărire în mod corespunzător. Puteți afla mai multe despre modul de actualizare a adreselor URL consultând articolul din Centrul de ajutor.


Anunțurile cu număr de telefon


Anunțurile cu număr de telefon reprezintă o modalitate simplă și eficientă prin care consumatorii mobili să ia legătura cu afacerea dvs. telefonic. Acum puteți să creați și să gestionați aceste anunțuri în Editorul AdWords.


Anunțurile în aplicații mobile


Prin afișarea de anunțuri în aplicații mobile, puteți ajunge la utilizatorii în număr tot mai mare care folosesc dispozitive mobile pentru jocuri, pentru a asculta muzică și pentru a se distra. În secțiunea „Cuvinte cheie și direcționare”, acum puteți alege să afișați anunțurile pentru anumite categorii de aplicații, inclusiv anumite aplicații (sau destinații de plasare) și categorii de aplicații mobile, cum ar fi Jocuri și Cumpărături Google.


Starea parentală și afinitățile personalizate în Rețeaua de display Google


Direcționarea în funcție de criterii demografice vă permite să ajungeți la acei utilizatori din Rețeaua de display Google care fac parte, probabil, dintr-un anumit grup demografic. Pe lângă sex și vârstă, acum puteți alege să ajungeți la clienți în funcție de starea lor parentală.

De asemenea, am adăugat asistență pentru afinitățile personalizate în secțiunea „Segmente de public”. Cu ajutorul segmentelor de public personalizate cu interese similare, puteți crea propriile segmente de public cu interese similare, adaptate la compania dvs., astfel încât să ajungeți la clienții potriviți interesați de produsele sau serviciile dvs.


Și multe altele...


Cea mai recentă versiune a Editorului AdWords include, de asemenea, îmbunătățiri ale barei de căutare, asistență suplimentară la localizare și optimizarea navigării generale în interfața de utilizare. Puteți afla mai multe despre toate funcțiile noi consultând articolul din Centrul de ajutor.

Faceți trecerea la Editorul AdWords 11.1 chiar azi!


Articol publicat de Geoff Menegay, manager de produs, Editorul AdWords