Sarcina de gestionare a campaniilor tocmai s-a simplificat


Vă prezentăm, azi, aplicația AdWords, o modalitate simplă de a consulta și de a gestiona performanța anunțurilor oriunde v-ați afla  Această nouă aplicație pentru Android este disponibilă la nivel global pentru clienții AdWords existenți.

Companiile de toate dimensiunile folosesc tot mai mult smartphone-uri pentru a-și gestiona toate activitățile, de la asistența pentru clienți la comenzile de produse și la marketing. Acum puteți folosi smartphone-ul pentru a difuza campaniile fără probleme, indiferent unde vă desfășurați activitățile comerciale. 

Fiind o însoțitoare a contului de desktop, această aplicație vă permite:
       să consultați statisticile privind campania;
       să actualizați sumele licitate și bugetele;
       să primiți alerte și notificări în timp real;
       să acționați în urma sugestiilor, pentru a îmbunătăți campaniile;
       să apelați un expert Google.


Descărcați aplicația AdWords pentru AndroidTommy Sands, managerul departamentului de căutare plătită de la Philly Marketing Labs, a declarat că „Posibilitatea de a consulta datele din conturile AdWords și de a lua rapid măsuri pe baza acestora atunci când am la dispoziție numai dispozitivul mobil îmi permite să gestionez campaniile într-un mod mai potrivit și mai eficient. Îmi place gândul că, indiferent unde m-aș afla, sunt la doar câteva apăsări distanță de informațiile de care am nevoie.

Consultați datele (și efectuați modificări) oriunde v-ați aflaDe fiecare dată când deschideți aplicația, veți vedea o prezentare generală a clicurilor, a costurilor și a conversiilor. Pentru informații mai detaliate, puteți consulta valorile în funcție de grupul de anunțuri, de zi și de dispozitiv.

Performanța campaniei se poate schimba oricând, iar acum puteți administra aceste modificări rapid, chiar dacă nu sunteți la birou. De exemplu, dacă observați că cea mai eficientă campanie epuizează bugetul, o puteți ajusta pentru a nu pierde vânzări potențiale. Puteți chiar să întrerupeți sau să activați o campanie pentru o reclamă care ține cont de timp.

Veți primi, de asemenea, sugestii personalizate pe baza cărora puteți lua măsuri imediat. De exemplu, dacă există șansa de a înregistra mai mult afișări prin ajustarea sumelor licitate, vă vom informa, astfel încât să puteți efectua modificarea chiar din cadrul aplicației.Descărcați aplicațiaAplicația AdWords este disponibilă acum pentru dispozitivele care folosesc Android 4.0 sau o versiune ulterioară. Pentru a începe, descărcați-o chiar acum din Google Play Store. Pentru informații suplimentare, accesați Centrul de ajutor. Ne va face plăcere să aflăm părerile dvs. după ce integrați aplicația AdWords în activitățile companiei.

Articol publicat de Geoff Menegay, manager de produs, AdWords