Profitați la maximum de telefoane cu ajutorul campaniilor cu numere de telefon

Utilizatorii își trăiesc viețile online și interacționează cu compania dvs. în moduri noi după ce vă văd anunțul.  Cu smartphone-urile în mână, consumatorii caută tot mai mult produse sau servicii, indiferent unde s-ar afla, după care apelează imediat companiile care le furnizează. De fapt, 70% dintre persoanele care caută de pe mobil apelează o companie direct din rezultatele căutării.[1]
Azi dorim să vă prezentăm campaniile cu numere de telefon, o modalitate nouă și simplă prin care companiile pot ajunge la clienții potențiali afișându-le numărul de telefon, descrierea companiei și un buton de apelare, exact acolo unde efectuează căutări.

Create special pentru companiile care pun mai multă valoare pe apelurile telefonice decât pe clicurile spre site

Campaniile cu numere de telefon sunt create în așa fel încât să se afișeze numai pe dispozitivele mobile de pe care se pot efectua apeluri telefonice. Aceasta înseamnă că fiecare clic pentru care plătiți poate fi un apel telefonic spre compania dvs.

Licitați numai pentru apelurile telefonice

Întrucât fiecare clic se traduce într-un apel telefonic, puteți crea o strategie de licitare bazată special pe obiectivul privind suma CPA sau rentabilitatea cheltuielilor publicitare pentru apeluri. În acest fel, veți putea maximiza valoarea fiecărui apel spre compania dvs.
Clienții noștri ne apelează tot mai des de pe dispozitivele mobile pentru a obține o ofertă de asigurări. Avantajul principal al anunțurilor cu numere de telefon este că ne dau posibilitatea de a licita pe baza valorii unui apel, în așa fel încât să putem realiza obiectivele privind rentabilitatea investiției pe care ni le-am stabilit pentru vânzările generate prin telefon.”
Jason Johnson
Director de marketing, Clearlink Insurance

Personalizați anunțurile axate pe un singur îndemn - apeluri telefonice

Adaptați anunțurile pentru apeluri telefonice prin intermediul unor îndemnuri precum „discutați cu un specialist azi” sau „sunați pentru a vă face o programare”. În acest fel, utilizatorii vor ști că pot contacta compania fără a fi necesar să acceseze site-ul.
Pentru BizLab, un comerciant național de servicii de telecomunicație, majoritatea conversiilor se efectuează offline, prin telefon. „Noile anunțuri cu număr de telefon au îmbunătățit volumul clienților potențiali și ratele de conversie prin vizarea dispozitivelor mobile cu ajutorul unor anunțuri axate special pe generarea de apeluri, cum ar fi „sunați acum”.
Catherine Wilson
Analist PPC senior, BizLab
Un important furnizor de servicii de internet folosește campaniile cu număr de telefon pentru a face rapid și simplu legătura clienților cu echipa de vânzări. „Având ca singur îndemn apelurile telefonice, anunțurile cu număr de telefon îmbunătățesc experiența de cumpărare de pe mobil prin eliminarea pasului intermediar reprezentat de accesarea site-ului. Acestea le oferă clienților o modalitate simplă de a obține produsul dorit, apelând direct centrul nostru de vânzare. Experiența mai bună oferită clienților combinată cu creșterea numărului de apeluri și de vânzări aduc avantaje atât consumatorilor, cât și agenților de publicitate.”
Josh Leibner
Directorul departamentului de căutare plătită la Red Ventures, partener de marketing pentru companiile mari

Aflați mai multe

Dacă utilizați, în prezent, extensii de apel pentru a crea anunțuri cu număr de telefon, puteți consulta detalii despre modul de actualizare a campaniilor cu număr de telefon în Centrul de ajutor AdWords.
Articol publicat de Amit Agarwal, manager de produs, AdWords

[1] Google/Ipsos, The Role of Click to Call in the Path to Purchase (Rolul opțiunii „clic pentru apelare” în calea spre achiziție), septembrie 2013.