În următoarele săptămâni, vom oferi opțiunea de remarketing dinamic pentru toate domeniile de activitate, inclusiv hoteluri, zboruri, imobiliare, anunțuri, locuri de muncă, automobile, finanțe și educație. De la lansarea remarketingului dinamic pentru comercianții cu amănuntul, mulți agenți de publicitate, cum ar fi Bebe Stores, Netshoes și Build Direct, au obținut rezultate mai bune și profituri mai mari de pe urma campaniilor de remarketing.

Evidențierea celor mai importante aspecte pentru clienți


Cu ajutorul remarketingului dinamic, afișați utilizatorilor anunțuri personalizate, care prezintă produsele pe care le-au văzut pe site-ul dvs. și produse similare de care ar putea fi interesați. Să presupunem că vindeți mașini și oferiți sute de mărci și modele în mai multe orașe. Cu ajutorul remarketingului dinamic, puteți crea un anunț care va afișa utilizatorilor, în mod dinamic, mesaje personalizate, cum ar fi mașinile pe care le-au căutat pe site și mașini similare din acel oraș și din respectivul interval de preț. Clienții beta din mai multe domenii au raportat, în medie, o dublare a ratelor de conversie și o reducere cu 60% a valorii CPA când au adăugat anunțuri dinamice la campaniile lor de remarketing*.


Anunțuri create pentru un univers cu mai multe tipuri de dispozitive

Când agenții de publicitate adaugă direcționarea către dispozitive mobile la campaniile lor de remarketing, am constatat o creștere medie cu 15% a volumului de conversii la același preț. Acesta este motivul pentru care toate șabloanele pentru remarketing dinamic sunt optimizate pentru dispozitive mobile, pentru a difuza anunțuri, fără probleme, pe diverse tipuri de dispozitive. Aflați mai multe.

Optimizarea pentru valoarea conversiei

Remarketingul dinamic cu licitare automată poate crește performanța prin calcularea în timp real a sumelor licitate optime pentru fiecare afișare. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care vindeți un aparat foto de 2.400 RON și o lanternă de 60 RON, AdWords va acorda prioritate automat generării unui număr mai mare de conversii pentru produsul în valoare de 2.400 RON, nu celui de 60 RON. În acest fel, AdWords contribuie la maximizarea valorii totale a conversiilor, nu doar la creștere numărului de conversii.  Aflați mai multe.

Generarea de rezultate cu remarketingul dinamic  


În domeniul călătoriilor, Hotel Urbano a creat un singur anunț dinamic, care a afișat fiecărui potențial client oferta cea mai relevantă, indiferent dacă a fost vorba despre un pachet turistic, un hotel sau o croazieră. Anunțurile dinamice au îmbunătățit rentabilitatea cheltuielilor publicitare cu 38% și au generat venituri cu 415% mai mari comparativ cu cele obținute prin remarketing standard. Mariana Filippo, analist marketing la Hotel Urbano, declară că acest tip de remarketing a eficientizat afacerea „dat fiind că nu mai este necesară schimbarea reclamelor în fiecare zi pentru peste 4.000 de pachete turistice din 183 de țări. Acest tip de remarketing ține pasul cu ritmul nostru, astfel că putem afișa anunțul potrivit utilizatorului potrivit.”


În cazul companiilor aeriene, Jet Airways a personalizat anunțurile în funcție de locul și data la care călătorii doresc să zboare, astfel că, dacă cineva caută zboruri de la New York la Londra, ar putea găsi o ofertă specială pentru bilete la clasa „business” tocmai pentru ziua în care doresc să călătorească. Compania a dublat numărul de conversii, la o valoare CPA cu 65% mai mică, prin includerea de anunțuri dinamice în strategia lor de remarketing.

În cazul companiilor locale, cea mai mare platformă online B2B din India, IndiaMART, a utilizat remarketingul dinamic pentru a recomanda noi furnizori clienților existenți, crescând numărul de clienți potențiali cu 400%, la o valoare CPA cu 60% mai mică. Saugata Halder, manager de marketing produs în cadrul IndiaMART oferă un sfat: „Pentru platformele comerciale precum a noastră, este imperativ necesar să fie prezentată o gamă largă de produse disponibile clienților. Remarketingul dinamic ne-a permis să ajungem la un segment mai vast de clienți cu ajutorul anunțurilor personalizate și să maximizăm impactul eforturilor noastre de marketing.”


Începeți

Pentru a obține mai multe informații despre cum să începeți utilizarea acestui tip de remarketing, accesați Centrul de ajutor AdWords. Dacă sunteți utilizator Google Analytics, puteți accesa Centrul de ajutor Google Analytics pentru a afla cum puteți utiliza etichetele existente pentru a începe să folosiți remarketingul dinamic.
Articol publicat de Jyoti Vaidee, manager de produs responsabil de anunțurile dinamice afișate în Rețeaua de display
*Rezultatele campaniilor pot diferi în funcție de agenții de publicitate