De acum încolo, cei interesați de platforma Google AdWords vor putea viziona cursuri online pe canalul de Youtube, atât live cât și retrospectiv, despre diferitele funcții ale programului.

Înscrierea este gratuită și deschisă tuturor utilizatorilor AdWords dornici să iși dezvolte cunoștințele și să profite de sfaturile oferite de echipa Google AdWords.

Seminarele vor fi interactive și vor oferi audienței detalii despre funcții AdWords, cât și posibilitatea de a adresa întrebări live.

Cursurile se vor desfășura în limba română și vor trece printr-o gamă largă de tematici de la structura campaniei Adwords la beneficiile funcției de Urmărirea Conversiilor la Remarketing-ul prin Youtube. Totodată, veți putea afla despre diferite recenzii a unor funcții noi, sfaturi de optimizare a contului sau alte produse Google (ex. Analytics, Youtube, etc.).

Cursurile online au ca scop să ajute clienții AdWords să beneficieze la maximum de campaniile AdWords. Astfel, utilizând toate funcțiile existente vor îmbunătăți campaniile și crește rentabilitatea investiției.

Pentru a participa și a beneficia de toate resursele, accesați această pagină, la nivelul căreia va trebui să urmați pașii de mai jos:
Abonați-vă la canalul de Youtube
Completați formularul de înregistrare
Urmăriți blogul nostru de AdWords și Forumul Google AdWords România

Primul seminar online va avea loc în data de 20/05/2014 și va fi primul din seria de Youtube, axându-se pe diferitele metode de direcționare și pașii de creare a unei campanii video.


Vă așteptăm cu drag la seminar!

Articol publicat de Cristina Bățagă, Echipa Google AdWords România