Începând de azi, puteți descărca noua versiune a Editorului AdWords. Iată câteva dintre principalele caracteristici ale noii versiuni:  
          De asemenea, versiunea 10.4 include asistență pentru anunțurile de implicare, suma CPM a anunțurilor care se pot consulta, mai multe dimensiuni de anunțuri imagine și importare îmbunătățită a sitelinkurilor. Puteți citi informații despre toate modificările în notele despre versiunea 10.4.  

         Pentru a începe să utilizați Editorul AdWords 10.4, puteți descărca noua versiune pe site-ul Editorului AdWords sau puteți aștepta actualizarea automată. Pentru a afla mai multe despre trecerea la o versiune superioară, inclusiv despre ce trebuie să faceți pentru a păstra modificările și comentariile neîncărcate când realizați actualizarea, consultați aceste instrucțiuni
         
      Versiunile mai vechi ale Editorului AdWords vor funcționa timp de încă patru luni, astfel încât veți avea timp suficient pentru a trece la versiunea superioară. Pentru a utiliza fără întreruperi Editorul AdWords, va trebuie să treceți la versiunea superioară până în data de 1 august 2014.

Articol publicat de Raisa ZARVĂ, Echipa Google AdWords România