De câțiva ani, lucrăm la o reproiectare treptată a mai multor produse Google, cum ar fi Căutarea Google, Google Maps și Gmail. Obiectivul acestei reproiectări este nu doar de a da produselor Google un aspect și un stil uniform, ci și de a oferi utilizatorilor o experiență simplă și frumoasă, care să-i ajute să-și îndeplinească sarcinile repede și eficient. Acum, vă anunțăm că acest nou aspect Google va fi implementat în AdWords. Acesta va rezerva mai mult spațiu pe ecran instrumentelor și rapoartelor importante pentru dvs. și vă va ajuta să vă concentrați pe îmbunătățirea performanțelor. 


 Frumos, uniform, simplu 

Știm că, în cazul în care utilizați mai multe servicii Google, doriți să fie păstrate aceleași culori, iar comenzile să fie în aceleași locuri în toate serviciile pe care le folosiți, pentru a le găsi repede și ușor.  De asemenea, știm că nu este plăcut să fiți nevoit să derulați în jos imediat după accesarea contului, pentru a vedea lucrurile importante pentru dvs. Prin actualizarea programului AdWords și trecerea la aspectul utilizat în toate aplicațiile Google, veți petrece mai puțin timp în cont pentru a accesa funcțiile dorite, și mai mult timp pentru a dezvolta afacerea dvs.

Ce s-a schimbat în contul meu? 

Dorim să vă prezentăm modificările care vor apărea în cont, pentru a nu pierde nicio clipă când veți vedea noul design. Filele Facturare, Setările contului (în trecut „Contul meu”) și Ajutor au fost mutate în meniul pictogramei roată. În trecut, a trebuit probabil să căutați în mai multe locuri din contul dvs. pentru a găsi elemente importante ale meniului.  Am făcut mai ușor de găsit filele Facturare, Setările contului și Ajutor, prin introducerea lor în același meniu roată care este utilizat în Gmail și Calendar.
Diagramele, tabelele și instrumentele au mai mult spațiu în pagină. Informațiile importante din filele de gestionare a campaniilor se află acum în partea superioară a paginii.  Am rezervat mai mult spațiu pe ecran diagramelor, tabelelor și instrumentelor cele mai importante pentru dvs., astfel încât să petreceți mai puțin timp cu derularea și mai mult cu optimizarea.


Estimăm că aceste modificări vor fi implementate în contul dvs. în următoarele câteva săptămâni.  Sperăm că noul design vă va ajuta să navigați mai ușor în cont și să vă concentrați mai mult asupra datelor, pentru a dezvolta în continuare afacerile dvs. Pentru a obține mai multe informații cu privire la reproiectare, accesați Centrul de ajutor AdWords. 

Postat de Echipa de cercetare și design pentru experiența utilizatorului AdWords