Scopul Google este să facă internetul să lucreze pentru dumneavoastră. De aceea suntem mândri să anunțăm lansarea la nivel mondial a programului Google Partners - o platformă pentru comunitatea de marketing digital, care ajută companiile și agențiile să se dezvolte și să prospere împreună.
Programul Google Partners înlocuiește Agency Edge, Programul de certificare Google și Google Engage pentru Agenții - programul a luat ce au avut acestea mai bun de oferit și a adăugat o nouă suită de resurse puternice - totul într-o interfață mai puternică, mai simplă și mai clară. În plus, noua interfață vă permite să construiți o relație mai strânsă cu clienții dvs.
Cu Google Partners, puteți:

       să atrageți clienți potențiali: conectați-vă cu clienții potențiali prin intermediul serviciului Google Partner Search;
       să obțineți certificări: participați la examenele de certificare - gratuit - pe o platformă îmbunătățită și mai intuitivă;
       să învățați și să vă dezvoltați: obțineți informații adaptate la agenția dvs. și cerințele sale;
       să beneficiați de vouchere AdWords: primiți vouchere promoționale pe care le puteți utiliza pentru a iniția noi clienți în programul AdWords;
       să vă demonstrați credibilitatea: câștigați un avantaj competitiv prin obținerea insignei Google Partner.

Google Partners nu este doar o nouă platformă - este o platformă mai bună.

Google Partners este un program care vă recompensează performanțele prin ajutorul pe care îl oferă afacerii dvs. pentru ca aceasta să se dezvolte. Demonstrând că v-ați însușit cele mai bune practici, puteți obține insigna Google Partner - aceasta arată că noi avem încredere în dvs., ceea ce înseamnă că și clienții dvs. vă pot acorda încrederea lor. Vă vom oferi sfaturi personalizate pentru fiecare etapă, astfel încât compania dvs. să poată obține insigna iar dumneavoastră și clienții dvs. să vă bucurați de succes. Pentru că așa funcționează un parteneriat adevărat.

Pentru a vă înscrie în programul Google Partners, accesați www.google.ro/partners

- Publicat de Echipa Google Partners