*Următoarele modificări sunt valabile pentru clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Dacă utilizați programul AdWords înseamnă că ați acceptat Termenii și condițiile noastre. Acestea sunt importante pentru a ne asigura că suntem pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește aspecte esențiale precum politica, anularea, plata, rezolvarea contestațiilor și răspunderea. 


Trebuie să aducem câteva modificări pentru a ține pasul cu evoluția platformelor noastre publicitare și cu dezvoltarea globală. Ca atare, astăzi lansăm un nou set de Termeni și condiții pentru o mare parte a clienților AdWords din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Noutățile

Una dintre principalele modificări pe care le veți observa în termenii actualizați este că aceștia includ produse și servicii de publicitate noi. De exemplu, în prezent, oferim difuzarea anunțurilor unor terțe părți în anumite situații, astfel că veți vedea prevederi referitoare la modul în care rezolvăm contestațiile privind difuzarea anunțurilor. Printre alte modificări se numără linkurile actualizate spre politici și consecvență sporită între termenii de publicitate la nivel global.

Trebuie să luați o măsură importantă

Veți avea la dispoziție 45 de zile pentru a consulta și accepta noii Termeni și condiții AdWords. Dacă nu îi acceptați în termen de 45 de zile, este posibil ca difuzarea anunțurilor dvs. să fie întreruptă până când îi consultați și acceptați.

Pentru a examina și a accepta noii Termeni și condiții AdWords, conectați-vă la contul dvs., la adresa https://adwords.google.ro. Veți fi direcționat automat la o pagină care prezintă Termenii și condițiile actualizate. Dați clic pentru a vă indica acceptul.

Nu vedeți termenii noi când vă conectați la cont?


Nu vă îngrijoraţi! Dacă nu vedeţi noii termeni atunci când vă conectaţi la cont, nu trebuie să faceţi nimic deocamdată. Întrucât actualizarea termenilor noi se face treptat, este posibil ca acest proces să fie programat la o dată ulterioară pentru contul dvs. De asemenea, este posibil ca termenii să fi fost acceptați de către o entitate pe care ați autorizat-o să acționeze în numele dvs. (de exemplu, o agenție de publicitate sau persoana responsabilă financiar pentru conturile dvs.).

Mai multe informații


Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii actualizați.  Pentru informații suplimentare cu privire la această modificare adusă Termenilor și condițiilor, inclusiv pentru a consulta o listă completă a țărilor și teritoriilor unde sunt valabile aceste modificări, accesați Centrul de ajutor AdWords.

Publicat de Mark Martel, echipa Anunțuri Google