Investim mult timp și multe resurse pentru a ne asigura că anunțurile le oferă utilizatorilor o experiență sigură și pozitivă. Politicile publicitare joacă un rol important în aceste eforturi.
 
Familiarizarea cu politicile publicitare vă poate ajuta să nu le încălcați. Atunci când detectăm anunțuri sau site-uri care încalcă politicile, le blocăm. În cazul încălcărilor repetate, este posibil să eliminăm permanent posibilitatea ca autorul acestora să mai facă publicitate prin Google. Ca atare, le recomandăm insistent agenților de publicitate să depună eforturi proactive pentru a remedia problemele și să învețe din propriile greșeli.

Prevenirea încălcărilor


Iată câteva sfaturi pentru menținerea unui cont curat și fără încălcări ale politicii, astfel încât anunțurile să se poată difuza fără probleme:
1.        Aflați care sunt principiile cheie ale politicilor publicitare, cum ar fi „Anunțurile nu au voie să încalce confidențialitatea sau încrederea utilizatorilor”. Respectarea acestor principii vă poate ajuta să evitați încălcările. De asemenea, pentru a afla detalii, puteți consulta politicile mai precise care stau la baza acestor principii (lista completă a politicilor).
2.        Dacă apare un avertisment în timp ce creați anunțul, examinați politica relevantă pentru a afla dacă o respectați înainte de a încărca anunțul.
3.        Asigurați-vă că informațiile dvs. de contact sunt actualizate pentru a primi notificări privind politica și nu uitați să citiți e-mailurile referitoare la politicile AdWords pe care vi le trimitem. De asemenea, publicăm toate actualizările politicii online, înainte ca acestea să fie aplicate.
 

Identificarea și remedierea încălcărilor

 
Dacă unul dintre anunțurile dvs. a fost respins, va trebui să aflați motivul pentru a-l putea remedia și pentru a împiedica apariția aceleiași încălcări în viitor. Iată cum puteți obține detaliile:
1.        Conectați-vă la contul dvs. AdWords, la adresa https://adwords.google.ro.
2.        Dați clic pe Campanii în partea de sus a contului.
3.        Dați clic pe fila Anunțuri.
4.        Consultați coloana Stare pentru a vedea ce anunțuri sunt respinse. Dacă aveți multe anunțuri, puteți utiliza un filtru (aflați cum).
5.        Treceți cu mouse-ul peste balonul explicativ alb de lângă „Respins”.
6.        Dați clic pe motivul respingerii pentru a afla mai multe.
Puteți afla mai multe informații despre identificarea și remedierea anunțurilor respinse sau despre remedierea unei încălcări la nivel de site din Centrul de ajutor AdWords.
 
Vă mulțumim pentru ajutorul acordat în a ne asigura că anunțurile Google le oferă utilizatorilor o experiență de încredere și pozitivă.
 
Autor: Sudhir Jha, manager de produs Google