Articolul de azi, referitor la utilizarea licitării automatizate în campaniile optimizate, este cel de-al cincilea din seria de cele mai bune practici pentru licitare. În articolele de blog precedente, am discutat despre calcularea ajustărilor sumelor licitate pentru dispozitive mobile, locație și oră.
Am lansat ajustările sumelor licitate pentru dispozitive, locație și oră pentru a vă ajuta să controlați sumele licitate fără a dubla campaniile în cadrul procesului de trecere la campanii optimizate. Mulți agenți de publicitate ne-au comunicat că aceste instrumente îi ajută să își îmbunătățească rezultatele și eficiența. Cu toate acestea, pentru unii agenți de publicitate, îndeosebi cei cu programe și conturi extinse, gestionarea adaptată a campaniilor poate fi, în continuare, o activitate complexă și care consumă mult timp.
Întrucât licitarea este esențială pentru succesul în programul AdWords, am dezvoltat un set de instrumente de automatizare care să vă ajute să îmbunătățiți performanța și să economisiți timp.

Avantajele automatizării sumelor licitate AdWords

În cazul celor mai mulți agenți de publicitate, soluția de licitare automatizată poate genera rezultate mai bune și eficiență sporită. Iată câteva avantaje importante pe care le aduce utilizarea strategiilor de licitare automatizată în campaniile optimizate.
       Economisiți timp prin optimizarea sumelor licitate în conformitate cu obiectivele. Instrumentele automatizate modifică în mod dinamic sumele licitate în așa fel încât să vă realizați obiectivele legate de cuvintele cheie (indiferent dacă aveți 100 de cuvinte cheie sau 1 milion), economisindu-vă timpul și eforturile.
       Creați și gestionați campanii în mod independent de strategia de licitare. Noile strategii de licitare flexibilă vă permit să aplicați mai multe strategii de licitare în cadrul unei singure campanii sau al mai multora. În acest fel, veți beneficia de libertatea de a efectua optimizări în vederea mai multor obiective publicitare din aceeași campanie sau din mai multe campanii, fără a fi constrâns de structura contului. Aflați mai multe despre acestea mai jos.
       Îmbunătățiți performanța prin licitarea pe durata licitației. Două strategii de licitare flexibilă, suma CPA vizată și suma CPC optimizată, utilizează o combinație de semnale de performanță în timp real, printre care locația, dispozitivul, site-ul partener și sistemul de operare, pentru a seta sume licitate în fiecare licitație. Cu ajutorul licitării pe durata licitației, aceste instrumente automatizate calculează automat ajustările sumelor licitate pentru dvs.
       Optimizați de-a lungul timpului pentru a îmbunătăți în mod constant rezultatele. Instrumentele noastre automatizate se adaptează la modificările care apar în timp în performanță și vă scutesc de sarcina de a evalua manual rapoartele de performanță și de a gestiona continuu sumele licitate pentru a ține pasul cu fluctuațiile performanței.
       Ușor de încercat. Instrumentele de automatizare a sumelor licitate AdWords se utilizează în mod gratuit și sunt disponibile pentru toți agenții de publicitate, chiar din interfața AdWords.

Când este recomandat să utilizați automatizarea sumelor licitate

În această secțiune, vă vom sfătui când să utilizați fiecare dintre strategiile Google de licitare automatizată din cadrul campaniilor optimizate.
Suma CPA vizată (versiunea Instrumentului de optimizare a conversiilor din zona strategiilor de licitare flexibilă) este cel mai puternic instrument de licitare automatizată. Această strategie de licitare setează o sumă licitată optimă pentru fiecare licitație, estimând probabilitatea de înregistrare a unei conversii. Utilizează date în timp real, cum ar fi locația, ora, dispozitivul și destinația de plasare din rețea. Aplicați această strategie în grupurile de anunțuri sau campanii dacă obiectivul dvs. principal este să maximizați volumul de conversii, menținând o sumă CPA vizată. Suma CPA vizată va seta și optimiza automat ajustările sumelor licitate pentru dvs.; cu toate acestea, o ajustare a sumelor licitate pentru dispozitive mobile de -100% va împiedica apariția anunțurilor pe dispozitive mobile.
Suma CPC optimizată poate îmbunătăți performanța prin adăugarea elementului de automatizare la sumele licitate manuale. Această strategie de licitare automatizată va îmbunătăți sumele licitate manuale, utilizând aceeași tehnologie de estimare a conversiilor în timp real ca și suma CPA vizată. Puteți aplica, în continuare, ajustări ale sumelor licitate în cazul acestei strategii automatizate dacă știți că dispozitivul, locația sau ora afectează valoarea conversiilor dvs. în moduri care nu sunt măsurate de instrumentul de urmărire a conversiilor. De exemplu, dacă doriți să utilizați automatizarea, dar știți că acele clicuri de pe dispozitive mobile generează o valoare care nu se limitează la conversiile online, cum ar fi vizite în magazin, puteți activa suma CPC optimizată în combinație cu o ajustare a sumelor licitate pentru dispozitive mobile cu scopul de a explica diferența apărută în valoarea estimată pe clic.
Ultimele două strategii de licitare flexibilă aplică automatizarea sumelor licitate și se combină cu ajustările existente ale sumelor licitate manuale. Dacă obiectivul dvs. înregistrează cele mai multe clicuri în limita unor cheltuieli vizate, puteți implementa strategia de licitare Maximizați numărul de clicuri. De asemenea, dacă vă interesează mai mult vizibilitatea și afișările în cele mai importante poziții, puteți încerca strategia Vizați locația din pagina de căutare. Aflați mai multe despre aceste strategii de aici.
Dacă ați implementat una dintre cele patru strategii de licitare flexibilă, puteți să monitorizați performanța din Arhiva comună și, dacă este necesar, să efectuați ajustări.
Cu toate că îmbunătățirea strategiei de licitare automatizată poate necesita timp, avantajele automatizării sumelor licitate vă vor îmbunătăți performanța și vă vor ajuta să economisiți timp și efort. Pentru a afla mai multe despre automatizare și ajustările sumelor licitate, accesați Centrul de ajutor.
Articol publicat de Andrea Cohan, manager de marketing pentru produse, AdWords