Agenții de publicitate au actualizat deja peste 3 milioane de campanii originale, transformându-le în campanii optimizate. Dacă v-ați actualizat deja campaniile, sunteți pregătit! Dacă mai aveți campanii originale în cont, acest articol vă va prezenta ce se va întâmpla cu campaniile care vor fi actualizate automat începând cu 22 iulie 2013.
Calea actualizării automate
Le recomandăm cu tărie tuturor agenților de publicitate să efectueze actualizarea înaintea datei de 22 iulie 2013, astfel încât campaniile să fie configurate așa cum dorește fiecare. În caz contrar, sistemul AdWords le va actualiza utilizând următoarele setări standard.
Campaniile vor fi configurate la fel ca toate noile campanii AdWords, având ca scop să ajungă la clienți pe toate dispozitivele. Campaniile actualizate necesită setarea unei ajustări a sumelor licitate pentru dispozitive mobile, care influențează sumele licitate, poziția anunțului și volumul de clicuri de pe dispozitivele mobile. Tabelul de mai jos arată cum se va seta ajustarea sumelor licitate pentru dispozitive mobile pe dispozitivele vizate de o campanie originală. Puteți modifica, desigur, ajustarea sumelor licitate pentru dispozitive mobile și toate celelalte setări ale campaniei după actualizarea automată a acesteia.

Direcționarea în funcție de dispozitive din campaniile originale
Ajustarea standard a sumelor licitate pentru dispozitive mobile
Orice campanie care vizează computere
Setată pe baza sumelor licitate ale unor agenți de publicitate similari
Campaniile care vizează numai tablete
Setată pe baza sumelor licitate ale unor agenți de publicitate similari
Campaniile care vizează numai dispozitive mobile
+0% (aceleași sume licitate pentru toate dispozitivele)
Campaniile care vizează numai tablete și dispozitive mobile
+0% (aceleași sume licitate pentru toate dispozitivele)

Cazuri speciale
Informațiile de mai sus sunt valabile pentru cea mai mare parte a campaniilor originale. Cu toate acestea, există câteva cazuri speciale cu setări de actualizare diferite, cum ar fi o campanie originală care difuzează anunțuri în Rețeaua de display Google și utilizează direcționarea în funcție de dispozitiv. Puteți consulta detalii despre aceste cazuri speciale în Centrul de ajutor AdWords.
Efectuați rapid și ușor actualizarea chiar azi
Dacă actualizați una sau mai multe campanii, vă recomandăm să utilizați Centrul de actualizare AdWords. Este rapid și vă prezintă procesul pas cu pas. Aflați mai multe sau accesați acum Centrul de actualizare.

Vă stăm la dispoziție pentru ajutor
Dorim să aveți succes cu ajutorul programului AdWords, deci contactați-ne dacă aveți nevoie de asistență la trecerea la campanii optimizate. Pentru detalii, sfaturi și resurse suplimentare cu privire la succesul în campaniile optimizate, consultați articolele din Centrul de ajutor și site-ul dedicat campaniilor optimizate.

Postat de Sridhar Ramaswamy, vicepreședinte senior al Departamentului de inginerie