Campaniile optimizate vă ajută să atrageți utilizatorii, cu cele mai potrivite anunțuri în funcție de contextul în care se află aceștia, cum ar fi locația, momentul din zi și tipul de dispozitiv utilizat, fără a fi necesar să configurați și să gestionați mai multe campanii separate. Pentru majoritatea agenților de publicitate, actualizarea este un proces simplu în 3 pași. Până acum, agenții de publicitate au actualizat peste 1,5 milioane de campanii și au înregistrat rezultate excelente.

Noul centru de actualizare

Astăzi vă prezentăm centrul de actualizare, care permite o actualizare mai rapidă pentru agenții de publicitate cu multe campanii. Cu ajutorul centrului de actualizare, puteți actualiza simultan mai multe campanii și puteți îmbina campaniile cu numai câteva clicuri. După implementarea centrului de actualizare la nivelul tuturor conturilor, în următoarele câteva săptămâni, îl veți putea accesa din bara de navigare din partea stângă, în cadrul filei Campanii.  Aflați mai multe.

Punct de intrare centru de actualizare


Există două modalități simple de utilizare a centrului de actualizare. 


1. Actualizarea în bloc

Această opțiune oferă o modalitate rapidă de a actualiza mai multe campanii care nu trebuie îmbinate. În loc să actualizați fiecare campanie pe rând, puteți selecta mai multe campanii, alege o ajustare a sumelor licitate pentru dispozitive mobile, verifica estimările de trafic și actualiza cu mai puține clicuri.

2. Îmbinarea și actualizarea

Dacă aveți campanii care vizează numai Rețeaua de căutare sau atât Rețeaua de căutare, cât și Rețeaua de display și care au cuvinte cheie și locații vizate similare, centrul de actualizare le identifică automat ca și candidați pentru îmbinare. Veți putea previzualiza și ajusta setările propuse, grupurile de anunțuri și extensiile pentru campania îmbinată. În mod prestabilit, grupurile de anunțuri și bugetele vor fi combinate. Celelalte setări și extensii la nivelul campaniei principale le vor înlocui pe cele de la nivelul campaniei secundare.


Afișare tabelară setări campanie îmbinată

 După ce creați noi campanii optimizate, vă recomandăm să actualizați extensiile, pentru control, flexibilitate și relevanță sporite. Vă recomandăm, de asemenea, să adăugați la loc toate cuvintele cheie importante, criteriile negative, extensiile sau locațiile din campania secundară, care au fost inactivate în timpul îmbinării.
Vă recomandăm să actualizați individual campaniile care vizează numai Rețeaua de display, nu să le îmbinați. Instrumentul de actualizare nu permite îmbinarea anunțurilor imagine, direcționarea către un anumit public și alte elemente specifice campaniilor din Rețeaua de display.Există și un mod avansat de lucru în centrul de actualizare, care permite afișarea tuturor campaniilor din cont și oferă mai multă flexibilitate și mai puține instrucțiuni, în cazul în care ați dezvoltat deja o strategie privind îmbinarea și actualizarea.Mementouri

Începând cu 22 iulie 2013, vom începe să trecem toate campaniile la campaniile optimizate.  Pe măsură ce treceți la campaniile optimizate, vă rugăm să ne transmiteți în continuare feedbackul dvs., prin intermediul formularului de feedback


Publicat de Neil Inala, manager de produs, AdWords