Deseori, pe Forumul AdWords primim întrebări legate de scorul de calitate al paginii de destinație și cum este acesta determinat, prin urmare ne-am gândit că ar fi util să împărtășim câteva lucruri pe care sperăm că le veți considera utile.

O experienţă bună pe pagina de destinaţie vă poate ajuta să câştigaţi încrederea clienţilor şi îi poate determina pe aceştia să revină pe site-ul dvs. Îmbunătăţiţi rezultatele paginii de destinaţie, uşurând sarcina vizitatorilor de a efectua o achiziţie, de a se înscrie la un buletin informativ sau de a efectua orice altă activitate pe site la care v-aţi aştepta din partea lor.

Cum puteţi determina experienţa legată de pagina de destinaţie

Pentru a determina experienţa legată de pagina de destinaţie, analizăm mai multe elemente:

  • Conţinutul relevant şi original
  • Transparenţa
  • Uşurinţa de navigare

Aveți vreo sugestie pe care noi am trecut-o cu vederea? Care sunt sfaturile / sugestiile / secretele dvs.? Așteptăm cu nerăbdare să le auzim!

Dacă vreți să aflați mai multe, puteți citi articolul Ce înseamnă experienţa legată de pagina de destinaţie de pe Centrul de Ajutor AdWords unde veți găsi exemple detaliate despre cum să îmbunătăţi experienţa legată de pagina de destinaţie şi, prin urmare, Scorul de calitate.Articol postat de Raisa Zarvă, Echipa Google AdWords România