Suntem încântaţi să vă prezentăm Editorul AdWords 9.5! Această versiune este compatibilă cu experimentele pentru campanii, extensiile de locaţie şi multe alte funcţii care vă sporesc productivitatea la gestionarea campaniilor AdWords. Vă prezentăm mai jos modificările esenţiale, iar lista completă a actualizărilor aduse funcţiilor poate fi găsită în notele privind versiunea ale Editorului AdWords 9.5.

Elemente importante ale aplicaţiei Editor AdWords versiunea 9.5:

Experimentele pentru campanii
Acum puteţi efectua următoarele acţiuni pentru a menţine experimentele pentru campanii:

● aplicaţi şi modificaţi starea unui experiment (de ex. „numai control”, „numai experiment”, „control şi experiment”) la nivel de grup de anunţuri, anunţuri sau cuvinte cheie;
● aplicaţi şi modificaţi un multiplicator standard de sumă licitată CPC maximă, sumă licitată CPC maximă pentru Reţeaua de display sau sumă licitată CPM maximă la nivel de grup de anunţuri;
● aplicaţi şi modificaţi un multiplicator de sumă licitată CPC maximă la nivel de cuvânt cheie;
● importaţi şi exportaţi starea experimentului şi multiplicatorii de sume licitate în format CSV şi XML.

Extensiile de locaţie
Versiunea 9.5 este compatibilă cu extensiile de locaţie noi şi existente. Puteţi crea extensii de locaţie manuale noi pentru orice adresă, puteţi modifica locaţiile existente şi puteţi descărca/încărca extensii de locaţie în format CSV şi XML.

Descărcarea în fundal
Dacă gestionaţi mai multe conturi mari, acum le puteţi descărca în fundal în timp ce lucraţi la un alt cont deschis. Această metodă vă poate ajuta să economisiţi timp, permiţându-vă să continuaţi lucrul fără a fi necesar să aşteptaţi finalizarea descărcării.

De asemenea, am adus câteva îmbunătăţiri modului de utilizare, printre care se numără îmbunătăţirea funcţiei de anulare şi eficientizarea fluxului de lucru Adăugaţi mai multe elemente.

La următoarea conectare la contul Editor AdWords, vi se va solicita să treceţi la o versiune superioară. Puteţi, de asemenea, să descărcaţi versiunea 9.5 de pe site-ul Editorului AdWords. După ce instalaţi noua versiune a Editorului AdWords, va trebui să descărcaţi din nou conturile. Pentru a păstra comentariile şi modificările neîncărcate, selectaţi opţiunea Efectuaţi o copie de rezervă, apoi treceţi la versiunea superioară din solicitarea automată de trecere la versiunea superioară şi salvaţi fişierul copiei de rezervă pe computer. Apoi descărcaţi din nou contul şi importaţi fişierul copiei de rezervă în Editorul AdWords. Este posibil ca un număr mic de utilizatori să fie nevoiţi să dezinstaleze manual versiunea anterioară a Editorului AdWords.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi notele privind versiunea şi accesaţi Centrul de ajutor al Editorului AdWords.


Postat de Cătălina Simion, Echipa Google AdWords România