Ca dovadă a angajamentului Google de a vă oferi dvs.,  utilizatorilor noștri informații și suport în limbile dvs. materne, echipa noastră va lansa produsul Doubleclick AdPlanner în 19 limbi. Această lansare va rezulta un total de 35 de limbi pentru care deținem o acoperire completă la nivelul produsului AdPlanner, pentru peste 90% din totalul utilizatorilor de Internet.

Vestea bună este că nu ne vom opri aici. Vom continua expansiunea acestei lansări la nivelul unui set complet de limbi materne, pentru a ne îndeplini misiunea de a veni în sprijinul a peste 98% din utilizatorii de Internet din întreaga lume, cu o acoperire de peste 40 de limbi vorbite.

Printre lansările recente, puteți accesa acum acest instrument în arabă, bulgară, croată, cehă, daneză, estonă, finlandeză, greacă, ebraică, maghiară, letonă, lituaniană, norvegiană, română, sârbă, slovacă, slovenă, suedeză și ucraineană.

Pentru a vizualiza instrumentul AdPlanner în lima română, accesați acest link.Articol publicat de Adriana Sătmărean, echipa Google AdWords România