Deşi adresa URL afişată apare pe ultimul rând dintr-un anunţ AdWords, aceasta nu are cu siguranţă cea mai mică importanţă. De fapt, adresa URL afişată poate reprezenta un important factor decisiv în hotărârea unui utilizator de a face sau nu clic pe anunţ.


Din acest motiv, de acum încolo, vom afişa automat domeniul adresei URL afişate în titlul anumitor anunţuri din destinaţii de plasare de vârf de pe Google. Ca atare, marca dvs. va fi expusă mai mult în anunţ, permiţându-vă să utilizaţi textul din titlu pentru a evidenţia alte informaţii. De asemenea, clienţii potenţiali vor putea identifica mai uşor site-ul la care vor fi direcţionaţi după ce fac clic pe anunţ.


ÎnainteDupă
Atunci când apare în titlu, adresa URL afişată va fi separată de restul textului printr-o bară verticală şi va include domeniul, nu prefixul „www.” sau subdirectoare. Adresa URL afişată va apărea în continuare în modul obişnuit, sub rândul descriptiv. Dacă titlul conţine deja domeniul, nu îl vom afişa din nou. În sfârşit, domeniul adresei URL afişate poate apărea în plus faţă de un rând descriptiv promovat în titlu, cu condiţia ca titlul ce rezultă să aibă maximum 68 de caractere.


Aceasta este o opţiune lansată la nivel global, care va afecta toate ţările şi limbile. Pentru mai multe informaţii, accesaţi Centrul de ajutor.


Articol publicat de Cătălina Simion, echipa Google AdWords România