Editorul AdWords versiunea 9.0 se lansează azi - aceasta va include sitelinkuri pentru anunţuri, opţiuni pentru direcţionarea spre mobile şi gestionare mai eficientă a mai multor conturi

Azi vom lansa Editorul AdWords versiunea 9.0, care va include câteva funcţii noi create pentru a vă ajuta să aduceţi modificări în mai multe conturi într-un mod mai eficient, precum şi pentru a gestiona noi funcţii de anunţuri, cum ar fi sitelinkurile pentru anunţuri şi direcţionarea spre mobile de ultimă generaţie, totul pe scară largă. Vă prezentăm mai jos modificările esenţiale. Puteţi găsi mai multe detalii în notele privind versiunea 9.0 a Editorului AdWords.

Elemente importante ale aplicaţiei Editor AdWords versiunea 9.0:

● Gestionaţi în mod adaptabil sitelinkurile pentru anunţuri
Versiunea 9.0 este complet compatibilă cu sitelinkurile pentru anunţuri, oferind posibilitatea de descărcare şi de încărcare în cont, de efectuare a modificărilor, de verificare a schimbărilor şi de importare şi exportare a sitelinkurilor.

● Instrumente Adăugaţi/modificaţi mai multe şi Importaţi CSV îmbunătăţite
Cu ajutorul instrumentului Adăugaţi/modificaţi mai multe puteţi acum să introduceţi date noi în coloane în orice ordine, să desemnaţi antete potrivite fiecărei coloane, să selectaţi opţiunea de a se reţine ordinea coloanelor pentru următoarea importare şi să aprobaţi şi anulaţi modificările din cont cu un sigur clic. În plus, instrumentul Importaţi CSV include acum opţiunea de Inserare text, precum şi pe cea de importare Din fişier.

● Setarea opţiunilor de direcţionare spre mobile de ultimă generaţie
Editorul AdWords include acum posibilitatea de a alege din setările campaniei ca aceste campanii să vizeze dispozitivele mobile de ultimă generaţie (inclusiv Android, iPhone şi Palm) şi operatorii de telefonie mobilă.

● Gestionare mai eficientă a mai multor conturi şi conturi MCC
Pentru a vă ajuta să gestionaţi într-un mod mai eficient mai multe conturi, Editorul AdWords oferă acum opţiunile de sortare şi de căutare a conturilor, de selectare şi de eliminare a mai multor conturi, precum şi un nou meniu derulant aflat deasupra structurii conturilor care afişează conturile accesate recent, astfel încât să puteţi trece rapid la oricare dintre acestea.

În plus, atunci când adăugaţi un cont MCC în caseta de dialog Adăugaţi un cont AdWords nou, puteţi căuta în lista de conturi secundare disponibile, puteţi afişa coloane suplimentare şi puteţi trece la un alt nivel din ierarhia contului MCC.

● Găsiţi şi aduceţi modificări în bloc cu mai multă uşurinţă cuvintelor cheie, destinaţiilor de plasare sau segmentelor de public negative.

Pentru a identifica şi a gestiona cu mai multă uşurinţă cuvintele cheie, destinaţiile de plasare sau segmentele de public negative din cont, am schimbat modul în care afişăm elementele negative în Editorul AdWords. Fila Negative a fost eliminată, iar acum puteţi alterna afişarea cuvintelor cheie, destinaţiilor de plasare sau segmentelor de public negative sau pozitive făcând clic pe butonul Pozitive sau Negative de pe fila corespunzătoare fiecărui element.

Butonul Selectaţi duplicatele este acum disponibil pentru cuvintele cheie negative în modul de afişare Cuvinte cheie duplicat.

La următoarea conectare la contul Editor AdWords, vi se va solicita să treceţi la o versiune superioară. Puteţi, de asemenea, să descărcaţi versiunea 9.0 de pe site-ul web al Editorului AdWords. După ce instalaţi versiunea nouă a Editorului AdWords, va trebui să descărcaţi din nou conturile. Pentru a păstra comentariile şi modificările neîncărcate, selectaţi opţiunea Efectuaţi o copie de rezervă, apoi treceţi la versiunea superioară din solicitarea automată de trecere la versiunea superioară şi salvaţi fişierul copiei de rezervă pe computer. Apoi descărcaţi din nou contul şi importaţi fişierul copiei de rezervă în Editorul AdWords.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi notele privind versiunea şi accesaţi Centrul de ajutor al Editorului AdWords.


Postat de Cătălina Simion, Echipa Google AdWords România