În 2000, la numai câţiva ani după ce Larry şi Sergey fondaseră Google, am lansat programul online de publicitate, AdWords. Povestea acestui produs este practic povestea dvs., agenţii de publicitate şi partenerii noştri. Am fost extrem de inspiraţi de ambiţia, creativitatea şi inovaţiile aduse de dvs. pe măsură ce am colaborat la construirea acestei lumi online, pe parcursul ultimilor zece ani.

Am considerat astfel că cea mai bună modalitate de a sărbători acest moment este să-i aplaudăm şi să le mulţumim agenţilor de publicitate AdWords, împărtăşind tuturor poveştile şi succesul dvs. În decembrie anul acesta, ca parte a celei de-a 10-a aniversări AdWords, vom publica o hartă globală de prezentare a companiilor care doresc să-şi împărtăşească poveştile. Puteţi să participaţi prin crearea unui scurt videoclip YouTube (cel mult trei minute) sau redactarea unui material (cel mult 750 de caractere) prin care să ne spuneţi povestea dvs.: cine sunteţi, din ce domeniu este compania dvs., cum s-a dezvoltat şi contribuţia pe care a avut-o publicitatea online la succesul dvs.

Puteţi afla mai multe pe acest site web (inclusiv instrucţiuni cu privire la trimitere şi mostre de videoclipuri), şi vom actualiza acest blog cu ultimele noutăţi ale celei de-a 10-a aniversări AdWords.