Promovaţi-vă de acum ofertele turistice pentru sezonul de iarnă.

Deşi sezonul de vară abia s-a terminat, utilizatorii pe internet au început deja să îşi planifice vacanţa de iarnă. Datele noastre arată că vacanţele de ski şi escapadele spre destinaţii însorite se rezervă pe internet încă de la jumătatea lunii septembrie. În plus, datorită internetului, perioada de planificare şi rezervare a acestor vacanţe s-a prelungit semnificativ, şi am observat încă de la sfârşitul lunii august primele volume semnificative de căutare inclusiv pe Google România a ofertelor turistice pentru sezonul de iarnă. Este prin urmare important să nu pierdeţi ocazia de a răspunde din timp interesului turiştilor cu ofertele dvs.

Pentru a vă ajuta, echipa Google AdWords vă propune câteva sfaturi pentru crearea rapidă a unei campanii destinate vacanţei de iarnă, pe care să o puteţi personaliza ofertei dvs. rapid şi simplu. În plus, Generatorul de anunţuri grafice conţine şabloane de anunţuri imagine destinate sezonului de iarnă, pe care le puteţi include în campaniile dvs., modificând, desigur, textul anunţului, ca de obicei, în doar câteva minute şi fără a fi nevoie de a avea cunoştinţe de design.


Sfaturi de optimizare pentru "Vacanţa de iarnă"

- Creaţi 3-4 grupuri de anunţuri dedicate separat principalelor interese legate de vacanţa de iarnă:

Ski
Revelion
Vacanţă la munte
etc.

- Pentru anunţurile text, compuneţi slogane speciale dedicate vacanţei de iarnă.

În special dacă nu aveţi de gând să creaţi încă de acum o campanie dedicată vacanţei de iarnă, puteţi totuşi crea anunţuri dedicate sezonului, cu slogane personalizate pentru iarnă, pe care sistemul le va difuza prin rotaţie împreună cu celelalte anunţuri din campania dvs. De exemplu:

Oferte pentru Iarnă
Ofertele Iernii la Munte
Rezerva acum pentru un Discount de 20%!
www.VacanteGoogle.com/Iarna

- Alegeţi pagina de destinaţie corectă

Vizitatorii trebuie trimişi spre pagina din siteul dvs. care conţine oferta, promoţia, sau discountul promise în textul anunţului dvs.

- Adresaţi-vă acelor utilizatori care sunt pregătiţi să facă o rezervare

Includeţi cuvinte cheie care îndeamnă la o acţiune ca "Rezervă" sau "Cumpără", precum şi destinaţii precise. Gândiţi-vă la fraze tematice specifice, ca "staţiuni la munte 2011", "oferte de familie pentru iarnă" etc.

- Includeţi cuvinte cheie negative strategice

Cuvintele cheie negative vă protejează Rata de click prin filtrarea afişărilor pentru căutări nerelevante. Aţi putea să excludeţi afişarea anunţului dvs. pentru utilizatorii care nu sunt direct interesaţi să rezerve o ofertă pentru iarnă, menţionând cuvinte negative ca "păreri", "comparaţie", "poze", "harta" etc.

- Adresaţi-vă turiştilor străini

Creaţi cel puţin o campanie internaţională în limba engleză prin care să vă adresaţi pasionaţilor de ski sau celor care caută aventuri în Carpaţi; selectaţi ca teritorii targetate principalele ţări vorbitoare de limbă engleză. Nu uitaţi să măriţi suma licitată CPC max pentru această campanie, luând în considerare că veţi intra în competiţie pentru aceleaşi cuvinte cheie cu marii ofertanţi internaţionali.

De asemenea, puteţi alege să vă promovaţi ofertele într-una sau mai multe ţări europene care sunt principalele furnizoare de turişti străini. Google nu va traduce anunţurile pentru dvs. totuşi, dar puteţi oricând folosi un dicţionar pentru a găsi traducerea celor mai importante cuvinte cheie pentru dvs., şi apoi să folosiţi Instrumente pentru cuvinte cheie pentru a genera întraga listă de cuvinte cheie. Iar pentru anunţuri, revin la sfatul de mai sus şi vă recomand anunţurile imagine, generate automat de sistemul AdWords. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi în noua campanie să Adăugaţi un anunţ Nou în fila de anunţuri, iar din opţiunile oferite, să selectaţi Generatorul de anunţuri grafice.

Spor la treabă!

Postat de Iulia Mihăilescu, Echipa Google AdWords