LONDRA, 10 IUNIE 2010 - cu atât de multe noi informaţii publicate pe web in fiecare zi, poate fi foarte dificil să ţinem pasul cu ceea ce se scrie zi de zi despre un anume subiect. Din păcate, puţini dintre noi îşi pot permite să angajeze pe cineva pentru a naviga pe Web pentru a găsi articole interesante pentru noi!

Din fericire, dvs. nu va trebui să faceţi acest lucru: există o modalitate mai bună (şi mai ieftină). Alerte Google este un instrument simplu care caută site-uri web, blog-uri şi articole de ştiri care vă interesează si le trimite în căsuţa dvs. de e-mail. Pur şi simplu introduceţi subiectul dorit, la fel ca în căutarea pe Google, şi atunci când vor fi disponibile rezultate noi Alerte Google le va livra direct către dvs.

Milioane de oameni din întreaga lume folosesc Alerte Google pentru a monitoriza subiectele pe care îi intereseayă pe internet. De exemplu:

* companiile utilizează Alerte Google pentru a afla ceea ce se spune despre firma respectivă şi produsele lor prin ziare, comentarii, bloggeri şi cititorii lor;
* bloggerii utilizează Alerte Google pentru a ţine pasul cu ceea ce se intampla in industria lor, şi pentru a urmări evoluţia anumitor subiecte fierbinţi;
* multe persoane utilizează Alerte Google pentru a descoperi daca cineva a scris despre ele, pentru a afla ce se întâmplă în vecinătatea lor, sau pentru a primi cele mai recente stiri despre o celebritate sau o personalitate sportivă.

Suntem încântaţi că putem oferi acum Alerte Google în mai multe limbi. Ce puteţi să descoperiţi prin Alerte Google ? Click aici pentru Alerte Google în limba română!