Utilizând Google AdWords aveţi acces la o varietate de instrumente, care vă pot ajuta să obţineţi din publicitatea AdWords cele mai bune rezultate pentru firma dvs. Dacă nu le utilizaţi deja, vă încurajăm să le încercaţi chiar astăzi!

Urmărirea conversiilor AdWords

Doriţi să ştiţi câţi dintre utilizatorii care au făcut clic pe anunţ au continuat să navigheze pe site, pentru a realiza o achiziţie sau o altă acţiune pe care o consideraţi valoroasă? Urmărirea conversiilor este un instrument destinat să vă ajute să măsuraţi conversiile. O conversie apare atunci când un utilizator efectuează pe site-ul dvs. o acţiune pe care o consideraţi de valoare. Aceasta poate fi reprezentată de efectuarea unei achiziţii, descărcarea unui fişier sau solicitarea unor informaţii suplimentare. Prin măsurarea numărului de conversii, aveţi posibilitatea de a identifica eficienţa anunţurilor şi a cuvintelor cheie AdWords din cont şi de a efectua modificările necesare pentru a le îmbunătăţi.


Google Website Optimizer
Nu sunteţi sigur dacă site-ul dvs. web a atins nivelul maxim de eficienţă? Google Website Optimizer vă permite să încercaţi diferite conţinuturi ale paginilor web pentru a stabili care dintre acestea generează un număr mai ridicat de conversii. Dvs. alegeţi secţiunile de pagină pe care doriţi să le testaţi (titlu, imagine, text promoţional), iar acest instrument va efectua teste de comparare a diferitelor versiuni, pentru a determina care este acel conţinut la care utilizatorii au cea mai bună reacţie de răspuns.