Peste doar câteva zile încep pregătirile pentru sărbătorile de Paşte . Este o perioadă a anului foarte aglomerată pentru multe companii, inclusiv linii aeriene, hoteluri, restaurante, baruri, magazine de dulciuri, firme de închiriat automobile şi multe altele!

Numărul căutărilor care includ cuvinte cheie precum „Paşte” , „Oferte de Paşte” sau „Ouă de Paşte” creşte semnificativ pe măsură ce se apropie Paştele. Acest comportament ne arată că există foarte mulţi clienţi potenţiali interesaţi să afle informaţii suplimentare referitoare la sărbătoarea care se apropie.

Pregătiţi-vă campaniile AdWords!

- Creaţi o campanie special pentru Paşte. În felul acesta, puteţi avea un grad mai mare de control asupra bugetului zilnic şi a costului maxim pe clic.

- Planificaţi-vă bugetul. Creşterea sezonieră a volumului de trafic poate face ca bugetul dvs. zilnic să se epuizeze mai rapid decât de obicei. Verificaţi care este bugetul zilnic recomandat pentru ca anunţurile dvs. să obţină vizibilitate maximă.

- Împărţiţi campaniile în diferite grupuri de anunţuri, în funcţie de promoţiile pe care le desfăşuraţi. De exemplu, dacă firma dvs. oferă locuri de cazare, aţi putea crea un grup de anunţuri pentru „hoteluri”, unul pentru „apartamente” şi altul pentru „vile”.

- Asiguraţi-vă că fiecare anunţ trimite la cea mai potrivită secţiune de pe site-ul dvs. web: de exemplu, dacă gestionaţi un magazin de dulciuri, iar anunţul dvs. este pentru ouă de Paşte de ciocolată, asiguraţi-vă că acesta îi direcţionează pe clienţii potenţiali direct la pagina care afişează oferta pentru ouă de Paşte de ciocolată. Cu cât un client potenţial găseşte mai rapid ceea ce caută, cu atât cresc şansele ca acesta să efectueze o achiziţie.

- Clienţii potenţiali caută promoţii şi reduceri. Nu uitaţi să evidenţiaţi aceste oferte speciale în anunţul dvs.!
- Atunci când alegeţi cuvintele cheie, utilizaţi Statisticile de căutare pentru a vedea ce termeni utilizează clienţii potenţiali pentru a efectua căutări

- Profitaţi de cuvintele cheie negative. Dacă doriţi să împiedicaţi apariţia anunţului dvs. pentru căutări care nu sunt relevante pentru produsele sau serviciile pe care le oferiţi, încercaţi să utilizaţi cuvinte cheie negative cum ar fi „gratuit” sau „încercare”.

- Afişaţi anunţurile în reţeaua de conţinut. Asiguraţi-vă că aţi creat mai întâi o campanie special pentru reţeaua de conţinut. Puteţi afla mai multe despre reţeaua de conţinut urmărind clipul video de mai jos.Paşte fericit!