Cu toate că AdWords este un program bazat pe studiul propriu, ştim că găsirea informaţiilor potrivite la timpul potrivit se poate dovedi o acţiune dificilă în momentul în care începeţi să faceţi publicitate.

Din acest motiv, AdWords oferă un număr de canale de asistenţă care să vă ajute în ceea ce priveşte diferitele tipuri de întrebări. Cu toate acestea, nu toţi agenţii de publicitate cunosc diferitele canale existente. Din acest motiv, ne-am gândit să vă oferim o prezentare generală a locurilor unde puteţi găsi anumite tipuri de informaţii.

1. Centrul de ajutor AdWords

În Centrul de ajutor AdWords puteţi găsi sfaturi şi programe de instruire referitoare la utilizarea programului AdWords, precum şi alte răspunsuri la întrebări frecvente. Informaţiile din Centrul de ajutor AdWords sunt împărţite astfel:

Noţiuni de bază despre AdWords, cum ar fi noţiuni de bază despre program şi Ghidul pentru începători AdWords.

Informaţii referitoare la anunţuri şi la campanii, cum ar fi anunţuri, cuvinte cheie, setările campaniei şi setările grupurilor de anunţuri .

Informaţii referitoare la modul în care puteţi ajunge la publicul dorit, cum ar fi setările privind limba şi locaţia.

Informaţii referitoare la conturile mari, cum ar fi Editorul AdWords şi MCC .

Informaţii generale despre un cont AdWords, cum ar fi familiarizarea cu contul , facturarea şi plăţile şi instrumentele AdWords .

Informaţii referitoare la performanţa anunţurilor, cum ar fi poziţia şi calitatea anunţurilor , urmărirea şi îmbunătăţirea performanţei .

Informaţii despre buget şi sume licitate, cum ar fi costul contului, bugetul campaniei şi licitarea.
De asemenea, puteţi utiliza caseta de căutare pentru a căuta informaţii relevante.

2. Forumul de ajutor AdWords

Forumul de ajutor AdWords este o comunitate online unde utilizatorii AdWords adresează întrebări şi oferă răspunsuri cu privire la diverse subiecte. Acesta furnizează agenţilor de publicitate o platformă cu ajutorul căreia să facă schimb de informaţii şi să discute despre întrebările şi experienţele legate de programul AdWords, precum şi despre succesul obţinut în cadrul acestui program. Astfel, forumul de ajutor devine locul ideal unde puteţi găsi un răspuns rapid la întrebarea dvs. şi de unde puteţi afla noi sfaturi şi sugestii. Forumul de ajutor este compus din categorii de discuţii care acoperă următoarele probleme:

-Nu-mi pot vedea anunţul
-Poziţia şi performanţa anunţurilor
-Gestionarea campaniei
-Aprobări şi politici anunţuri
-Facturarea şi plăţile
-Google Analytics şi Urmărirea conversiilor


Dacă v-aţi înregistrat deja pe forumul de ajutor, nu trebuie decât să vă conectaţi şi să postaţi o întrebare.

3. Centrul de instruire AdWords

Centrul de instruire furnizează agenţilor de publicitate lecţii în format multimedia cu privire la AdWords, cum ar fi lecţii pentru începători, pentru experţi şi pentru examenul privind elementele fundamentale ale publicităţii Google AdWords . Indiferent dacă vă aflaţi la începutul utilizării programului AdWords, dacă doriţi să îmbunătăţiţi performanţa anunţurilor sau dacă încercaţi să vă dezvoltaţi cunoştinţele cu privire la programul AdWords, puteţi găsi lecţii destinate să vă ajute să vă pregătiţi în propriul ritm.


4. Blogul Inside AdWords

În sfârşit, dar nu în cele din urmă abonaţi-vă la blogul Inside AdWords pentru noutăţi , informaţii şi sfaturi referitoare la programul AdWords.

Sfat: cunoscătorii limbii engleze pot găsi videoclipuri de ajutor pentru programul AdWords pe canalul YouTube Google Business Channel.