Perioada sărbătorilor se apropie, iar afacerile şi comercianţii online caută modalităţi de a profita la maximum de şansele care li se prezintă cu ocazia sărbătorilor. Pentru a putea ajunge la mai mulţi clienţi potenţiali şi pentru a profita de această şansă, acum puteţi crea anunţuri imagine animate, pe teme legate de sărbători, utilizând în mod gratuit Generatorul de anunţuri grafice din contul dvs. AdWords.

Generatorul de anunţuri grafice este un instrument Google gratuit care vă ajută să creaţi anunţuri imagine în numai câteva minute. Anunţurile imagine reprezintă o modalitate excelentă de a spori gradul de recunoaştere a afacerii dvs. pe site-uri web din Reţeaua de conţinut Google.

Pentru a accesa Generatorul de anunţuri grafice, urmaţi aceşti paşi simpli:

1. Conectaţi-vă la contul dvs. la www.adwords.google.ro
2. Selectaţi campania şi grupul de anunţuri în care doriţi să creaţi anunţuri imagine
3. În fila „Variante de anunţuri”, faceţi clic pe butonul „Anunţ nou”, apoi selectaţi opţiunea „Generator de anunţuri grafice”.

Pentru a crea anunţurile imagine, nu trebuie decât să selectaţi un şablon din cadrul contului dvs. Compuneţi propriul mesaj (ca şi în cazul anunţurilor text), schimbaţi fonturile şi culorile (dacă este necesar) şi încărcaţi o imagine reprezentativă pentru afacerea dvs. De restul se va ocupa instrumentul nostru.

Pe lângă aceste teme caracteristice sărbătorilor, puteţi alege, de asemenea, din peste 150 de şabloane pentru a găsi formatul care se potriveşte mesajului şi afacerii dvs.


Pe baza opţiunii selectate, Generatorul de anunţuri grafice va genera pentru dvs. până la 6 versiuni de anunţuri imagine, cu dimensiuni standard (120 x 600; 160 x 600; 468 x 60; 300 x 250; 728 x 90; 336 x 280 de pixeli). Acum aveţi propriile anunţuri imagine animate, pregătite să fie afişate în Reţeaua de conţinut . Pentru a vă asigura că v-aţi înscris în Reţeaua de conţinut, accesaţi pagina „Setările campaniei” din contul AdWords, apoi căutaţi secţiunea numită „Reţele, dispozitive şi extensii”.

Pentru a afla mai multe despre crearea şi difuzarea anunţurilor grafice, vă rugăm să accesaţi tutorialul privind anunţurile grafice.

Dacă difuzaţi deja reclame imagine sau flash în orice reţele de publicitate de pe web, le puteţi încărca şi afişa imediat şi în Reţeaua de conţinut Google. Pentru a afla cum puteţi face acest lucru, vă rugăm să accesaţi acest articol din Centrul de ajutor.

Conectaţi-vă acum la contul dvs. pentru a începe!