Ne bucurăm să anunţăm deschiderea înscrierilor pentru o nouă serie de seminarii online Google AdWords!

Acestea sunt oferite gratuit de către specialiştii AdWords. Pentru participarea la seminarii aveţi nevoie doar de o conexiune la internet şi un set de căşti sau boxe!
Seria noastră de seminarii are scopul de a răspunde la întrebările frecvente şi a vă oferi sfaturi şi recomandări pentru creşterea afacerii voastre cu Google AdWords.
Dacă nu sunteţi deja client AdWords vă recomandăm să vă înscrieţi în program.

Noţiuni esenţiale despre optimizare
Învăţaţi cum să vă optimizaţi contul, inclusiv sfaturi despre structurarea unei campanii, crearea listelor de cuvinte cheie şi de destinaţii de plasare, scrierea unor anunţuri text atractive. Vă vom arăta şi cum trebuie abordată o optimizare în funcţie de diferite obiective de marketing.

Înscrieţi-vă aici pentru data de 17 Noiembrie , 15:00 ora României

Doriţi să obţineţi ieftin mai mulţi potenţiali cumpărători pe siteul dvs.? Reţeaua de Conţinut este o sursă mai puţin explorată de vizitatori, dar care converteşte la fel de bine ca şi motorul de căutare Google. Participând la acest seminar despre Reţeaua de Conţinut veţi afla cum vă poate fi benefică prezenţa pe portaluri mari sau pe siteuri de nişă, sau cum puteţi să vă prezentaţi pe internet prin anunţuri imagine şi video, şi nu numai prin text. Recomandăm acest Webinar: tuturor celor care doresc ca mesajele lor publicitare să ajungă la mai mulţi utilizatori.

Înscrieţi-vă aici pentru data de 19 Noiembrie , 16:00 ora României

Pnetru mai multe detalii despre seminariile AdWords vizitaţi pagina noastră de tutoriale online.