Bine aţi venit!

Tutorialele AdWords sunt gratuite şi oferite de specialiştii Google AdWords.
Seria noastră de seminarii are scopul de a răspunde la întrebările frecvente şi a vă oferi sfaturi şi recomandări pentru creşterea afacerii voastre cu Google AdWords.
Dacă nu sunteţi deja client AdWords vă recomandăm să vă înscrieţi în program. Pentru a începe ascultarea tutorialelor aveţi nevoie doar de o conexiune la internet şi un set de căşti sau boxe!

Display şi Reţeaua de conţinut. Reţeaua de conţinut Google cuprinde site-urile a mii de editori şi este de multe ori o metodă insuficient folosită pentru a obţine trafic şi lead-uri profitabile, care conduc către vânzări. De la cele mai mari portaluri la site-uri de nişă, de la anunţuri imagine la video sau gadget-uri, aflaţi cum poate reţeaua de conţinut să vă aducă profit. Pentru data de 15 Septembrie, 2009 3:00 pm, ora României, înscrieţi-vă aici.

Noua interfaţă AdWords. Aflaţi secretele noii interfaţe AdWords, noile caracteristici şi beneficii. Pentru a avea cele mai performante campanii online şi a economisi timpul de învăţare, vă recomandăm participarea la acest seminar pe 17 Septembrie, 4:00 pm, ora României. Înscrieţi-vă aici.

Introducere în AdWords pentru Agenţii. Introducere in AdWords, navigarea în cont, crearea şi gestiunea campanii, optimizarea conturilor şi toate sfaturile necesare pentru un account manager. Aflaţi cum să poziţionaţi produsul în mixul de marketing, care sunt beneficiile principale şi cât de profitabile pot fi campaniile AdWords. Înscrieţi-vă aici pentru data de 21 Septembrie, 3:00 pm, ora României.

Rentabilitatea investiţiei cu AdWords. Creşteţi profitabilitatea investiţiei online. şi înţelegeţi rezultatele din campaniile voastre publicitare! Acest tutorial vă va ajuta să înţelegeţi cum să măsuraţi rezultatele şi profitul ce provine din AdWords şi cum să umăriţi conversiile din campaniile voastre. Noi vă vom ajuta să luaţi decizii informate şi bazate pe rezultate, să înţelegeţi comportamentul vizitatorilor pe site şi să vindeţi! Pe data de 28 Septembrie, 3:00 pm, ora României, vă inivităm să vă înscrieţi aici.

Postat de Amelia Creţu, Echipa Google AdWords România