Folosiţi instrumentul pentru cuvinte cheie pentru a găsi cuvinte cheie eficiente!

Sistemul AdWords este conceput în aşa fel încât să furnizeze anunţuri relevante în urma căutărilor utilizatorilor, oferindu-le rezultate de calitate, pe care aceştia să dorească să facă clic. Din această cauză, cuvintele cheie pe care le alegeţi pentru a afişa anunţul dvs. au un impact direct asupra tipului de cuvinte căutate care declanşează afişarea anunţului.

În acest articol, dorim să vă prezentăm instrumentul pentru cuvinte cheie, un instrument gratuit care vă poate ajuta să creaţi o listă cuprinzătoare şi eficientă de cuvinte cheie.

De ce ar trebui să utilizez instrumentul pentru cuvinte cheie?

Introduceţi un cuvânt, iar instrumentul pentru cuvinte cheie va afişa sugestii de cuvinte cheie similare care pot fi folosite pentru căutare, inclusiv valori privind concurenţa şi volumul căutărilor. Puteţi folosi aceste sugestii pentru a optimiza campania dvs. Instrumentul oferă următoarele funcţii:

* vă ajută să găsiţi cuvinte cheie noi şi să le adăugaţi la grupul de anunţuri selectat
* găseşte cuvinte cheie negative pentru a împiedica afişările şi clicurile nedorite
* rafinează lista dvs. existentă de cuvinte cheie
* anticipează traficul generat de adăugarea acestor cuvinte cheie

Unde pot găsi instrumentul pentru cuvinte cheie?


* din interiorul grupului de anunţuri în campania dvs. AdWords când adăugaţi cuvinte cheie
* din meniul cu instrumente din contul nostru AdWords
* prin adresa URL externă.

Când utilizaţi instrumentul pentru cuvinte cheie din interiorul grupului de anunţuri, sistemul ia în considerare setările campaniei dvs. şi istoricul performanţelor contului dvs. Când accesaţi instrumentul din meniul cu instrumente sau folosind adresa URL externă, aceste date nu sunt disponibile. În acest caz, puteţi alege ţara şi limba pe care le vizaţi, iar aceste setări vor fi luate în calcul în rezultatele furnizate de instrumentul pentru cuvinte cheie.

Sfaturile de mai jos vă vor permite să găsiţi cuvinte cheie relevante pentru anunţurile dvs. mai uşor:

1. Selectarea cuvintelor cheie ar trebui să se bazeze pe calitate, nu pe cantitate; cuvintele cheie mai relevante au mai multe şanse să genereze rezultate mai bune. Reţineţi: cuvintele cheie cu volum mai mare al căutărilor sau cele cu o concurenţă mai puternică în rândul agenţilor de publicitate nu furnizează, în mod obligatoriu, clienţi potenţiali mai buni !
2. Folosiţi cuvinte cheie scurte (1 sau 2 cuvinte), astfel încât instrumentul să poată stabili care sunt cuvintele cheie pentru care trebuie să ofere sugestii.
3. Utilizaţi instrumentul pentru identificarea cuvintelor cheie negative. Este posibil ca instrumentul pentru cuvinte cheie să afişeze cuvinte cheie care nu au legătură cu afacerea dvs. Luaţi în calcul utilizarea acestor cuvinte cheie ca şi cuvinte cheie negative pentru a împiedica afişarea anunţurilor dvs. în urma unor căutări irelevante.
4. Găsiţi cuvinte cheie în funcţie de conţinutul site-ului dvs. În loc să introduceţi propriile dvs. cuvinte cheie, încercaţi să utilizaţi opţiunea „Conţinut site Web”. Aceasta vă permite introducerea adresei URL a site-ului Web al firmei dvs. sau a oricărui site care are legătură cu firma dvs. Sistemul AdWords va scana apoi pagina dvs. şi vă va sugera cuvinte cheie relevante.

Puteţi găsi sfaturi suplimentare în Centrul nostru de ajutor.